a nap cikke szépségápolás Valentin-nap szerelem szépség kozmetikum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elérkezett a szerelmesek ünnepe, ezért a Life.hu last minute ajándéktippekkel segíti a pasikat, hogy olyan ajándékot kapjon minden nő, aminek biztosan örül.

Kövesd a Life.hu-t a Facebook-on is!




1. Vichy arcápoló csomag
Most érdemes Vichy arckrémet vagy alapozót vásárolni, hiszen különleges ajándékcsomaggal kedveskednek: az ajándék kozmetikai táskában három arcápoló lapul 4000 forint értékben.

2. L'Oréal Professionnel samponok
A 3070 forintért megvásárolt női sampon mellé egy férfi verziót ad ajándékba a cég, így nemcsak magunknak, de a párunknak is kedveskedhetünk.

3. Manna ajándékcsomag
Az 5027 forintba kerülő Neked Tőlem ajándékcsomagban a termékeket úgy válogatták össze, hogy minden bőrtipusnak megfeleljenek.

4. The Body Shop ajándékcsomag
Ez az eper illatú, szívecskés csomagolású szett 4890 forintért vásárolható meg. Epres testvajat, testradírt, tusfürdőt és ajakápolót rejt a szív alakú fémdoboz.

5. Avon rúzsok
Valentin-nap alkalmából az Avon szívecskékkel díszített csomagolásban dobta piacra Color Trend ajakrúzsait. A négy árnyalat mindegyike 499 forintos áron vásárolható meg.

6. Lush ajándékcsomag
Csoki és rózsa Valentin-napra, de nem ám elcsépelt módon! A Lush 6490 forintos csokis-rózsás összeállításában limitált szériás termékek is megtalálhatók, mint például a krémes, rózsás illatú szappan.

7. L'Occitane összeállítás
Ez az igazán tavaszi, cseresznyevirágos szett egy parfümöt, egy tusfürdőt és egy szappant tartalmaz. Az ára 14 400 forint.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.