Anne Hathaway színésznő mellbimbó Valentino Oscar-díjkiosztó estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oscar-díjas színésznő, Anne Hathaway Valentinótól kért elnézést, hiszen végül nem az ő ruháját vette fel. Tőlünk viszont nem kért elnézést, amiért majd' kibökte a szemünket a mellbimbója.

Anne mindenki meglepetésére egy sápadt rózsaszín ruhában jelent meg az idei Oscar-díjátadón, pedig az esemény előtt pár órával Valentino bejelentette, hogy A nyomorultak sztárját ő öltöztette.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anne mellbimbói folyton figyelnek

Hathaway azért döntött a másik ruha mellett, mert a díjátadó előtt megneszelte, hogy egyik kolléganője egy nagyon hasonló estélyit fog viselni. Az említett hölgy Amanda Seyfried volt, aki egy földig érő, piros tüllruhát viselt.

Ciki, ha két ugyanolyan ruha jelenik meg egy ilyen neves eseményen, úgyhogy Anne jól döntött, hogy váltott, ezzel viszont külön életet adott mellbimbóinak. Ruháját ugyanis teljesen átbökte mellbimbója, és ez mindenkinek szemet szúrt. Olyannyira, hogy Anne Hathaway mellbimbóinak saját közösségi oldala lett. Jennifer Aniston biztosan irigykedett!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.