terhesség strandolás duci Reese Witherspoon Mexikó Drew Barrymore szépség bikini Cameron Diaz tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bikiniben mutogatta magát szülés után Drew Barrymore. A színésznő kolléganőivel egy csajos napot tartott Mexikóban. Férjeiket és gyerekeiket lepasszolták, és strandoltak egy jót. Napoztak, szörföztek, jógáztak - nem kicsit irigykedünk ám!

Bikinibemutatót tartott a mexikói strandon Drew Barrymore, Reese Witherspoon és Cameron Diaz. Egyikük sem volt szégyellős. Az újdonsült anyuka, Drew például egy fekete-fehér pöttyös, fura, retró szettben tesztelte a víz hőmérsékletét. A képeket megnézhetitek a US Weekly oldalán. A 38 éves színésznő szeptemberben adott életet Olivia nevű kislányának. Hogy őszinték legyünk, van még mit leadnia. Ez a bikini pedig nem éppen a legjobb választás.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Reese Witherspoon szintén szeptemberben adott életet harmadik csemetéjének. Cameron Diaz kicsit kilóg a sorból, legalábbis ami a gyerekszülést illeti. A csajos trió mindenesetre nagyon jól szórakozott: jógáztak, úsztak és egészséges ételeket ettek.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.