tavasz műszempilla szempillaspirál szépségápolás smink szépség make-up szemhéjpúder
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavasszal nem árt nagytakarítást rendezni a sminktáskában, kidobni a régi, már lejárt termékeket, és beszerezni pár újat a legutolsó trendeknek megfelelően. A Life.hu most megmutatja a legfrissebb sminktrendeket - egyenesen a kifutókról!

A 2013-as tavaszi-nyári divatot bemutató divatheteken nemcsak a ruhákat érdemes figyelni, hanem a modellek frizuráját, na meg persze a sminkjüket. Ezek az események nem csak az öltözékek terén adnak iránymutatást a szezon trendjeire vonatkozóan. A Life.hu most összeszedett néhány olyan kelléket, amivel felfrissíthetitek sminkkészleteteket, és hasonló make-up-ot készíthettek, mint amiket a kifutókon láthattunk.

Barackos álom

A Marc Jacobs vezette Louis Vuitton divatház modelljei igazán nőies, visszafogott sminket kaptak. Ez a make-up a szemeket hangsúlyozta, az arc és a száj natúr színben pompázik, míg a szemeket a barackszínű szemhéjpúder és a hangsúlyos pillák teszik karakteressé.


1. Barack színű szemhéjpúder - The Body Shop 2.490 Ft, 2. Korall színű szemhéjpúder-
Essence 549 Ft, 3. Fekete szemceruza - The Body Shop 2.690 Ft, 4. Szempillaspirál
- Maybelline 2.599 Ft, 5. Púderszínű rúzs - Avon 899 Ft

Fekete kontúr

Úgy tűnik, a fekete szemkontúr sosem megy ki a divatból. A Marc by Marc Jacobs sminkesei a fekete hangsúlyt bolondították meg egy kis ezüstös csillogással. Ennél a sminknél bátran kombináld a szemhéjpúdert szemceruzával, és utóbbiból nyugodtan használj több színűt is.


1. Fekete szemhéjpúder - The Body Shop 2.490 Ft, 2. Szempillaspirál - L'Oréal 4.499 Ft,
3. Szemceruza - Avon 629 Ft, 4. Szemceruza - L'Oréal 2.399 Ft

Feltűnő kék

A Dior ház show-ján igazán látványos tekintettel vonultak fel a modellek, bár ez a smink nem igazán alkalmas a hétköznapokra, azért inspirálódni lehet belőle. Bátran használjunk idén tavasszal látványos és feltűnő színeket, mint amilyen ez a kék is.


1. Kék szemhéjpúder - Lancome 7.900 Ft, 2. Kék szemceruza - Essence 499 Ft,
3. Kék szemceruza - H&M 490 Ft, 4. Kék szemhéjfesték és ceruza - Springfield
1.495 Ft/darab, 5. Vízszínű szemhéjfesték - Maybelline 1.990 Ft,
6. Duó kék szemhéjpúder - Essence 949 Ft


Csábító ajkak, visszafogott szemek

Az egyetlen szájhangsúlyos sminket Jason Wu bemutatójáról választottuk. Itt a szemek natúr színt kaptak, egyedül a pillák karakteresek, de a tekintet mégis a szájra szegeződik, hiszen a vibrálóan vörös ajkak vonzzák a tekintetet.


1. Műszempilla - H&M 1.290 Ft, 2. Vörös rúzs - Mac 6.800 Ft, 3. BB krém - L'Oréal 3.499 Ft

Egy kis szín

Akik szeretik a színeket, de nem akarnak a Dioréhoz hasonló látványt elérni, azok kövessék a Stella McCartney márka bemutatóján látott sminket. Ebben az esetben a natúr arcot a színes szemceruza és a kicsit csillogó szájfény varázsolja üdévé.


1. Szájfény - The Body Shop 2.690 Ft, 2. Zöld szemceruza - Avon 729 Ft, 3. Kétszínű szemceruza
- Essence 499 Ft, 4. Szempillaspirál - The Body Shop 3.790 Ft,
5. Púder - The Body Shop 3.790 Ft

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.