Bizarr módszerrel fogy Tóth Vera

diéta hús fogyás paleolit étrend Megasztár énekesnő Tóth Vera
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Húst hússal eszik Tóth Vera. Így próbál lefogyni az állandó súlyproblémákkal küzdő énekesnő.

Tóth Verának jöhet csülök, sertés, marha, ráadásul minden mennyiségben. Az énekesnő egy új módszerrel küzd a kilói ellen - tudta meg a Bors. Vera bevallotta: sokszor az evésbe fojtotta bánatát, de mára megváltozott, és a paleolit elvei szerint eszik.

Forrás: FEM3
Forrás: FEM3

A Megasztár egykori győztese azt mondta: ez egy tudatos étkezési szokás, amelyben az őskorban már létező növényeket, gyümölcsöket és húsokat lehet fogyasztani. Azért heti egy olyan napot engedélyez magának, amikor falatozhat a XXI. század finomságaiból is.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Tóth Vera bevallotta roma származásáthttp://www.life.hu/legykepben/20130313-toth-vera-enekesno-a-hal-a-tortan-adasaban-bevallotta-hogy.htmlMásfél éve majdnem feladta Tóth Verahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130126-toth-vera-enekesno-a-megasztar-nyertese-majdnem-feladott-mindent.htmlTóth Vera utoljára nekifut a fogyókúránakhttp://www.life.hu/legykepben/20130123-toth-vera-enekesno-ismet-fogyokurazni-kezdett-ha-nem-fogy-le.htmlTóth Vera cáfolja a családi viszálythttp://www.life.hu/legykepben/20120926-toth-vera-enekesno-joban-van-a-hugaval-toth.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.