Nagyobb férfiasság kell a pasiknak Beckham miatt

pénisz David Beckham műtét férfiasság hirdetés férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre több férfi szeretne látványos méretekkel büszkélkedni odalent. Ezért gyakran fekszenek kés alá is. Erről az olyan macsó hirdetések is tehetnek, amelyekben David Beckham is gyakran felbukkan.

A lányok vékonyabbak akarnak lenni egy-egy modell címlapfotója után, a pasik pedig nagyobb "férfiasságot" szeretnének. A méret mára státuszszimbólum lett: egyre többen mennek hosszabbító műtétekre, mert nagy bájdorongra vágynak. Olyanra, mint például David Beckhamé.


David Beckham mint szexisten

A sztárfocista szűk alsónadrágja rendesen kidomborítja annak méretes tartalmát. Ez a látvány a csajoknak irtó szexi, a pasik viszont frusztráltak tőle - mondta a Sunnak egy szakértő. Ilyen hirdetések láttán minden évben brit férfiak százai keresik fel sebészeiket, hogy tegyenek csodát odalent. Az újságnak nyilatkozó orvos heti öt ilyen műtétet végez, főleg a 30 és 40 éves pasik körében.

Szexit villantott David Beckhamhttp://www.life.hu/legykepben/20130325-david-beckham-brit-focista-szexi-tetovalast-villantott.htmlÖltözz úgy, mint egy sztár: Diane Krugerhttp://www.life.hu/legytrendi/20130402-diane-kruger-szineszno-smink-nelkul-pink-nadragban.htmlGitárral takargatja magát a divatbloggerhttp://www.life.hu/legytrendi/20130402-lifenight-millie-mackintosh-a-made-in-chelsea-sztarja-es-divatszakerto.htmlBőr és csipke - Hogyan viseld?http://www.life.hu/legytrendi/20130331-igy-viselhetjuk-az-iden-tavasszal-nagyon-divatos-bor-es-csipke.htmlDivatbotrányok: Teltek és észveszejtően szexisekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130327-divat-es-szepseg-a-lifehu-divatbotranyok-sorozataban-duci-szepsegek-freja.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.