Isla Fisher Katalin hercegnő katy perry Sarah Jessica Parker Anna Wintour Georgia May Jagger stílus fodrász Vera Wang
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tegyél fel egy feltűnő ékszert, és csináltass laza hullámokat a hajadba - ez volt a sztárok jelmondata az elmúlt napokban. A letisztult szettek kétségkívül hódítottak, mégis, a legtöbb összeállításba sikerült egy kis rafinériát csempészni. Íme a Life.hu heti szépségmustrája.

Hullámok hátán

A hullámos frizura is ezerféle lehet. Isla Fisher a szép, szabályos loknik híve, csakúgy, mint Katalin hercegnő. A bohém sztárcsemetének, Georgia May Jaggernek azonban remekül állnak a kissé kusza, laza fürtök.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Feltűnő ékszerek mindenkor

Idén kétségkívül hódít a letisztult szett-látványos ékszer kombó. Olivia Wilde és Sarah Jessica Parker méretes, feltűnő nyaklánccal fejelték meg a hibátlan összeállításukat, és nagyon jól állt nekik a dolog.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Katy Perry pedig egy mesés, lila fülbevalóra voksolt, ami igencsak passzolt a sztár élénkkék szeméhez és a feltűnő rúzshoz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Csak a piros...

A piros és a különböző árnyalatai talán sosem mennek ki a divatból. Rita Ora választott már ennél jobban is, de ez a szín kétségkívül passzol hozzá. Carey Mulligan azonban a szokottnál is soványabb - a madárcsontú színésznő betegesen nézett ki ebben az élénk darabban. Julianne Hough választotta talán a legkreatívabb piros darabot, ami kétségkívül különleges volt, bár a masnikért nem rajongunk különösebben...

Forrás: Northfoto, AFP
Forrás: Northfoto, AFP

Másold a stílust!

Anna Wintour nevét mindenki ismeri, aki valamicskét is konyít a divathoz. Nicole Richie pedig nemcsak konyít hozzá, hanem mániákusan követi is a trendeket, így nem csoda, ha a Vogue nagyasszony stílusa inspirálja őt. A megszólalásig ugyanaz a haj, nagyon hasonló stílus és megjelenés - mindez nem lenne baj, ha Nicole nem öregítené magát Wintour asszonyhoz.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A legfurcsább fekete

Vera Wang esküvői ruhái kétségkívül álomszépek, de divattervezés ide vagy oda, ez a fekete ruha nem volt jó választás. Bár a tervező imádja az olyan darabokat, melyekben általában egy hollóra hasonlít, ez a fazon igazán előnytelen volt a sztárok ruhakészítőjének. Nem baj, majd legközelebb...

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Készíts frufrut hajvágás nélkül!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130502-hogyan-legyek-jo-no-frufru-hajvagas-nelkul.htmlStílust váltott Beckhamné a férje szülinapjárahttp://www.life.hu/szepulj/20130502-victoria-beckham-rovidre-vagatta-hajat-hogy-ferjenek-davidnek-kedveskedjen-szuletesnapjara.htmlÍgy lesz egészséges, napbarnított a bőrödhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130430-takacs-nora-szakertoi-level-igy-lehet-egeszsegugyi-kockazat-nelkul-barna.htmlVége Drew Barrymore sötét napjainakhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20130501-drew-barrymore-barnarol-szokere-festette-a-hajat.htmlJónő blog: Dehát én szeretem a rózsaszínt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130430-jono-blog-dehat-en-szeretem-a-rozsaszint.htmlDurván kigyúrta magát a first ladyhttp://www.life.hu/szepulj/20130430-kigyurtak-magukat-a-vilagsztarok-es-be-vannak-szteroidozva.htmlGyönyörű nők, akik nem szégyellik, ha szőrösekhttp://www.life.hu/szepulj/borapolas/20130418-sztarok-a-tulzott-szortelenites-ellen-modellek-es-szinesznok-akik-nem.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.