Szexi dögnek öltözött Palvin Barbi Cannes-ban

modell Cannes 2013 Palvin Barbara
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány napja tudtuk már, hogy Cannes-ba készül a gyönyörű magyar modell.

Palvin Barbi a L'Oréal szépségnagyköveteként vett részt a filmfesztiválon kedden délután, a Behind the Candelabra című film premierjén. Barbi tavaly egy romantikus, arany estélyiben bűvölt el bennünket, idén azonban egy ezerszer vadabb oldalát mutatta meg a szépség.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Az igéző szemű, vadóc modell ezúttal hanyagolta a csillogást, a nőies vonalakat, és maszkulinra vette a figurát: fekete, nagyméretű zakót, ceruzanadrágot és finoman áttetsző muszlinfelsőt viselt. A lazán leomló tincsek helyett ő is az idén virágkorát élő feltűzött hajra voksolt: a laza, tupírozott konty imádnivaló volt. Barbi azt is jól tette, hogy erős, füstöt sminkkel hangsúlyozta a szemeit, így még feltűnőbb lett a sztár tekintete. Barbi még puccos nagyestélyi nélkül is szexibb és nőiesebb volt, mint jó néhány világsztár.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.