Stílusmustra a Joy 15. szülinapi buliján

2013.05.31. 6:27

A Joy magazin 15. szülinapi bulija az év első felének egyik kihagyhatatlan eseménye volt. A csütörtök esti gálán a magazin nemcsak saját magát ünnepelte, hanem kiosztották a legtrendibb magyar sztárnak járó díjat is. A Life.hu megmutatja az este öt - így vagy úgy - felejthetetlen ruháját.

Csobot Adél
Csobot Adél kapta "A legtrendibb magyar sztár" díjat, így nem hagyhatjuk ki az összeállításból. A 2012-es X-Faktorban feltűnt énekesnő olyan celebeket gyűrt maga alá, mint Dukai Regina, Szabó Zsófi vagy Radics Gigi. Jobban szeretjük, ha az énekesnő a cserfesebb, csajosabb, bevállalósabb oldalát mutatja meg, mert így nem csoda, ha az övéhez nagyon hasonló elgondolással találja magát szembe. Nika (The Voice) ugyanis szintén piros ruhában, a derekán arany övvel érkezett.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Kattints a fotóra a többi képért!


Erdőhegyi Brigitta
Az énekesnő honlapján azt olvastuk, hogy jellemző rá a "finom, nőies érzékiség, mely nemcsak hangján keresztül, de megjelenése által is maradandó élményt nyújt". Erdőhegyi Brigitta most sem hazudtolta meg önmagát: érdekes szabású, ezüst-arany partiruhában tette tiszteletét az eseményen.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Dukai Regina
A polihisztor sztár párjával, Feczesin Róberttel érkezett. Ezt még akkor is észrevettük volna, ha nem vagyunk az információ birtokában, annyira, de annyira egymáshoz öltöztek. Kicsit talán túlerőltetett az összkép, de az biztos, hogy ők voltak a legstílusosabb pár a vörös szőnyegen.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Még több ruháért kattints a képre!

Nagy Adri
Két kérdésünk van. Miért visel egy ilyen gyönyörű nő függönyt? Illetve ha mégsem függönyt visel, miért öltözött úgy, mintha az érettségi bankettre készülne? A ruha teteje gyönyörű, de a sellőszerű aljával sehogy sem tudunk kibékülni, ráadásul ez az a ruhahossz, ami kizárólag pózoláshoz tökéletes.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Debreczeni Zita
Ha maxi, akkor inkább Debreczeni Zita stílusos összeállítására szavazunk, aki ebbe a hűvös, tavaszvégi buliba a földig érő szoknyához hosszú ujjú felsőt választott. Csak amikor háttal állt, derült ki, mitől igazán szexi ez az összeállítás. A mentaszínű koktéltáskáért pedig még egy csillag is jár az ötös mellé.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Nézd meg, ki miben bulizott! Kattints a képre!

 

Kattints a videónkra, amit a magazin szülinapi buliján készített a Life.hu riportere! 

Glamour gála: 5 felejthetetlen ruhahttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-glamour-women-of-the-year-2013-galan-feledhetetlen-ruhak-a.html Grammy-gála: Nem maradt el a villantáshttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-az-55-grammy-dijatado-gala-legszebb-es-legcsunyabb-ruhai-a.html Story-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/legytrendi/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.html
Dukai ReginaDebreczeni ZitaErdőhegyi BrigittaNagy AdriCsobot Adélvörös szőnyegstílusmustraJoy magazinszületésnapi bulidivatruha