fashion week stílusmustra Csobot Adél Erdőhegyi Brigitta Nagy Adri születésnapi buli Dukai Regina ruha Joy magazin vörös szőnyeg Debreczeni Zita
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Joy magazin 15. szülinapi bulija az év első felének egyik kihagyhatatlan eseménye volt. A csütörtök esti gálán a magazin nemcsak saját magát ünnepelte, hanem kiosztották a legtrendibb magyar sztárnak járó díjat is. A Life.hu megmutatja az este öt - így vagy úgy - felejthetetlen ruháját.

Csobot Adél
Csobot Adél kapta "A legtrendibb magyar sztár" díjat, így nem hagyhatjuk ki az összeállításból. A 2012-es X-Faktorban feltűnt énekesnő olyan celebeket gyűrt maga alá, mint Dukai Regina, Szabó Zsófi vagy Radics Gigi. Jobban szeretjük, ha az énekesnő a cserfesebb, csajosabb, bevállalósabb oldalát mutatja meg, mert így nem csoda, ha az övéhez nagyon hasonló elgondolással találja magát szembe. Nika (The Voice) ugyanis szintén piros ruhában, a derekán arany övvel érkezett.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Kattints a fotóra a többi képért!


Erdőhegyi Brigitta
Az énekesnő honlapján azt olvastuk, hogy jellemző rá a "finom, nőies érzékiség, mely nemcsak hangján keresztül, de megjelenése által is maradandó élményt nyújt". Erdőhegyi Brigitta most sem hazudtolta meg önmagát: érdekes szabású, ezüst-arany partiruhában tette tiszteletét az eseményen.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Dukai Regina
A polihisztor sztár párjával, Feczesin Róberttel érkezett. Ezt még akkor is észrevettük volna, ha nem vagyunk az információ birtokában, annyira, de annyira egymáshoz öltöztek. Kicsit talán túlerőltetett az összkép, de az biztos, hogy ők voltak a legstílusosabb pár a vörös szőnyegen.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Még több ruháért kattints a képre!

Nagy Adri
Két kérdésünk van. Miért visel egy ilyen gyönyörű nő függönyt? Illetve ha mégsem függönyt visel, miért öltözött úgy, mintha az érettségi bankettre készülne? A ruha teteje gyönyörű, de a sellőszerű aljával sehogy sem tudunk kibékülni, ráadásul ez az a ruhahossz, ami kizárólag pózoláshoz tökéletes.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Debreczeni Zita
Ha maxi, akkor inkább Debreczeni Zita stílusos összeállítására szavazunk, aki ebbe a hűvös, tavaszvégi buliba a földig érő szoknyához hosszú ujjú felsőt választott. Csak amikor háttal állt, derült ki, mitől igazán szexi ez az összeállítás. A mentaszínű koktéltáskáért pedig még egy csillag is jár az ötös mellé.

Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia / Life.hu

Nézd meg, ki miben bulizott! Kattints a képre!

Kattints a videónkra, amit a magazin szülinapi buliján készített a Life.hu riportere!

http://videa.hu/player?v=8mdxaewedGV86lBL



Glamour gála: 5 felejthetetlen ruhahttp://www.life.hu/legytrendi/20130321-glamour-women-of-the-year-2013-galan-feledhetetlen-ruhak-a.htmlGrammy-gála: Nem maradt el a villantáshttp://www.life.hu/legytrendi/20130211-az-55-grammy-dijatado-gala-legszebb-es-legcsunyabb-ruhai-a.htmlStory-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/legytrendi/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.