Vogue címlapot kapott Máxima királyné

2013.06.01. 16:06

Május elején iktatták be az új holland királyt, Vilmos Sándort, akinek feleségét divatikonnak kiáltották ki. A történetnek van folytatása is: a bájos kékvérű máris a holland Vogue címlapján szerepel.

Hányszor felröppentek a hírek, hogy Katalin hercegné a legnagyobb divatmagazin címlapján szerepel majd, ám ez eddig ez nem következett be. A 42 éves Máxima királyné viszont beiktatása után egy hónappal a holland Vogue címlapján szerepel. Ahogy az általában az uralkodóházakból kikerült "modellek" címlapjainál lenni szokott, az argentin származású szépség sem pózolt órákig a fotós kamerája előtt. A magazin szerkesztői Máxima királyné egyik korábbi fotóját "alakították át" címlapfotóvá. A végeredmény? Bennünket is meglep, mennyire jó!

www.vogue.nl

Helen Mirren lett a brit királynő egy haldokló kisfiú miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/20130520-helen-mirren-lett-a-brit-kiralyno-egy-halalosan-beteg-kisfiu.html Máxima királyné mindenkit elvarázsolthttp://www.life.hu/legytrendi/20130501-vilmos-sandor-kiraly-az-uj-holland-uralkodo-felesege-maxima-kiralyne.html Csúnyán lepipálta Katalin Kate Mossthttp://www.life.hu/legytrendi/20130530-katalin-hercegno-kate-moss-modellt-is-megelozve-az-elso-szamu.html Katalin beragyogta a Buckingham-palotáthttp://www.life.hu/szepulj/20130523-katalin-hercegno-sarga-ruhaban-jelent-meg-a-buckinghampalotaban-tartott-kerti.html Durva kritikát kapott Katalin hercegnőhttp://www.life.hu/szorakozz/20130522-katalin-hercegnot-kemenyen-biralta-joan-smith-feminista-szerzo.html Kisebb baleset történt Katalin hercegnővelhttp://www.life.hu/legytrendi/20130521-katalin-hercegno-szoknyajat-felfujta-a-szel-es-combot-villantott.html
Máxima királynéHollandiacímlapVoguecímlapfotó