fotósorozat szexi honlap Nánási Pál Ördög Nóra Macskanő múzsa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rafinált macskanő-jelmezben pózol Ördög Nóra. A műsorvezetőt férje, Nánási Pál örökítette meg. Kreatív és szexi képek lettek.

Így még sohasem láttad Ördög Nórát! A műsorvezető dögös énjét domborította ki, amikor Silly Catnek (Buta Cicának) öltözött fel párja, Nánási Pál fotós kedvéért. A kihívó és ötletes képek a férj új oldalára, a LimePost-ra készültek még egy éve, de csak most, a portál indulásakor kerültek nyilvánosságra.

Forrás: nanasi.hu/limepost
Forrás: nanasi.hu/limepost

Ördög Nóri, a szexi cicanő

Nóri, aki május 6-án hozta világra első gyermekét, Nánási Micit, tollas macskanő álarcban és gyolcsba tekerve látható. Nánási Pál a következőt írta a képek alá: "Ez volt az első fotó, ami meghatározta, milyen stílusú sorozatokat szeretnék ide készíteni. Nóri minden percben inspirál, ő a tökéletes múzsa. Ez az online magazin senki és semmi mással nem indulhat, csak vele." Vajon a kis Miciről mikor láthatunk majd friss képeket?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.