Mi a titka a 82 éves szupermodellnek?

modell diéta szépségápolás LifeNight
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Lassan hetven éve, hogy a modellszakma felfedezte a félig magyar, félig olasz származású Carmen Dell' Oreficét, aki ma is elragadóan fest. Vajon mi lehet a titka?

Komoly modellkarrier áll Carmen Dell' Orefice mögött. Lassan hetven éve már, hogy 13 éves korában kiszúrta egy jó szemű fotográfus felesége a buszon utazó kislányt. Nem sokkal később pedig a 20. század legmeghatározóbb művészeinek állt modellt, többek között például Salvador Dalínak is.
A 82 éves modell ma is csodálatosan fest. Elmondása szerint magas, vékony alakját a genetikának köszönheti, de ő maga is sokat tesz azért, hogy megőrizze. "Diétázni vagy megőrizni az alakot egyáltalán nem olyan bonyolult. Önfegyelem kell hozzá és elfogadni azt, amit a természettől kaptunk" - vélekedik a félig magyar modell, aki elmondása szerint mindig is kicsit alacsonyabb szeretett volna lenni, hiszen sokáig balerinának készült.

Forrás: Facebook/Carmen Dell'Orefice
Forrás: Facebook/Carmen Dell'Orefice

Ő nem csinál titkot abból, hogy élt az orvostudomány vívmányaival, hogy megőrizze szépségét. Ötven évvel ezelőtt kipróbálta a szilikoninjekciót és túlesett egy orvosi dermabrázión, amivel ráncainak és a napozások miatti bőrhibák kialakulásának akarta elejét venni. Bőrének hidratálását nagyon fontosnak tartja: "Mindennel hidratálom a bőröm, ami a kezem ügyébe kerül, de semmit nem érnek, ha belülről nem teszem ugyanezt. Reggelente citromos vizet iszom és rengeteg joghurtot eszem."

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]
Kövesd az Ez zsír!-t a Facebookon is!


Sikertörténetek, szakértői segítségnyújtás, egészséges életmód, fogyókúra és átalakulás. Egy nagyszerű program, ami segít neked, hogy elérd a céljaidat!


IRÁNY A FACEBOOK ÉS AZ EZ ZSÍR! OLDAL!



Magyar lány lett a világ legjobb testű modelljehttp://www.life.hu/ez-zsir/20130707-regos-lili-lett-a-vilag-legjobb-testu-noje-a-miss.htmlÍgy lesznek pár perc alatt tökéletes modell lábaidhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130627-hogyan-legyek-jo-no-tokeletes-labak.htmlA szexi modell megint levetkőzötthttp://www.life.hu/legytrendi/20130627-lifenight-xenia-deli-moldav-modell-a-kom-furdoruhait-nepszerusiti.htmlSzexi fürdőruhában feszít a dögös modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130625-lifenight-szexi-es-formas-modell-lett-a-bikinimarka-arca.htmlSemmit sem változott: fotók a híres modellről, 30 éve és mosthttp://www.life.hu/life/galeria/20130626-christie-brinkley-modell-semmit-sem-valtozott-fotok-30-eve-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.