Egy szál csipkemelltartóban bulizott Lady Gaga

album bulizás Kalifornia melltartó melegbár Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az énekesnő egy fekete csipkemelltartót és egy rövidnadrágot viselt, így ment szórakozni egy melegbárba. Lehet, hogy ő már tud valamit, és ez lesz az új divat?

Azt hittük, legutóbbi, meztelenkedős performansza után egy darabig nem hallunk Lady Gagáról. Az énekesnő azonban ismét rászolgált az extrém jelzőre, amint egy szál melltartóban és egy shortban sétálgatott Kaliforniában. Bulizni ment egy melegbárba. Nem öltözte túl...

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Lady Gaga parti-szettben

A 27 éves popsztár valószínűleg csak meg akarta mutatni vad öltözetét a szórakozóhelyen, mert csupán 10 percig maradt, meghallgatta egyik dalát hamarosan megjelenő albumáról, majd gyorsan távozott. Ekkora már a szerencsés rajongók is felismerték és boldogan fotózták a mosolygós, melltartós Gagát, aki szemmel láthatóan felépült csípőműtéjéből.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.