frizura Beyoncé énekesnő rövid haj
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nyári uborkaszezon egyik legnagyobb szépséghíre volt, hogy Beyoncé levágatta a rövid haját. A legújabb fotók alapján viszont úgy tűnik, neki sem tetszett igazán az új frizura.

Beyoncé nemrég rövidre rövidre vágatta a haját, ami nem is lenne akkora hír, ha nem ő lenne az egyik legszebb hajkoronával rendelkező híresség. Igaz, a hajhosszabbítás és -dúsítás Hollywoodban olyan, mint a hétköznapi emberek számára a reggeli fogmosás, de az énekesnőnek szinte ötödik végtagjává vált a hajkorona - akár eredeti volt, akár nem. Rázta, tekerte, játszott vele folyamatosan. A legutóbbi fotók alapján viszont úgy tűnik, a világsztárt sem győzte meg a rövid frizura, legutóbb furcsa félhosszú hajjal fotózták - a képeket itt nézheted meg. Lehet, hogy előbb meg kellett volna nézni néhány fotót, megkérdezni egy stylistot és csak utána dönteni, nem?

Forrás: Instagram / Beyoncé
Forrás: Instagram / Beyoncé

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.