Tóth Gabi mellei között különleges tetkó virít

Tóth Gabi mell mikrofon X-Faktor mentor buddhista jel Steiner Kristóf tetoválás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Buddhista jelképet varratott két melle közé az énekesnő. Steiner Kristóf próbálta megfejteni, mit jelenthet Gabi számára a tetkó.

Tóth Gabi egyedi tetoválással lepte meg magát. Nemrég egy Om jelet varratott a mellei közé, amivel fontos gondolatokat szeretne átadni.

Forrás: Instagram/tothgabi
Forrás: Instagram/tothgabi

Tóth Gabi az Om jellel

Az énekesnő, akár egy kaméleon, szereti változtatni a külsejét. Legutóbb az X-Faktor mentori székében hátra simított, barna hajjal és visszafogott ruhában bírálta a tehetségkutató versenyzőit. A tetoválások pedig egyáltalán nem állnak távol tőle. Korábban egy méretes mikrofont varratott a combjára, amiről első ránézésre más juthat az ember eszébe...

Forrás: Instagram/tothgabi
Forrás: Instagram/tothgabi

Készül a mikrofonos tetkó

Tóth Gabi legutóbb egy vallási szimbólumot választott. "Éppen a hátán lévő korábbi tetoválását javítottam, amikor bedobta az ötletet, hogy csináljunk egy Om jelet is. Nála előfordul, hogy hirtelen ötlettől vezérelve varrat magára valamit, de ezt már régóta tervezte" - mesélte a Borsnak a tetoválóművész, Urbán Kata. Kerestük Gabit, de nem volt hajlandó elmesélni, miért ezt a szimbólumot választotta. Az Izraelben élő Steiner Kristóf viszont segített a tetoválás értelmezésében. "Az Omról egész könyvek szólnak, így nehéz egy mondatba sűríteni a jelentését, de alapvetően a világ teremtésének a magját jelképezi, emellett a harmadik szem - azaz a tudatosság - mantrája is. Gabi úgy fogalmazott, hogy Om-testvérek lettünk" - tette hozzá Kristóf.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.