Fülöp-szigetek Miss Philippines Megan Young szépségverseny világverseny Bali szépség Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy azt a Life.hu is megírta, tegnap tartották meg Balin a 63. Miss World 2013 versenyt. Magyar küldöttünk, Rákosi Annamária sajnos a legszebb húsz lány közé sem jutott be, a győztes pedig a .Fülöp-szigeteki Megan Young lett. Lássuk őt!

Az idei Miss World Megan Young, azaz Miss Philippines lett. A BBC információi szerint a győztes az Egyesült Államokban született, de tízéves korától kezdve a Fülöp-szigeteken él. Filmművészetet tanult, vágya, hogy rendező legyen.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 23 éves versenyzőt a képen látható gyönyörű, rózsaszín ruhában koronázták meg Bali szigetén, miután a 128 versenyző közül ő bizonyult a legszebbnek. A második helyezett a francia Marine Lorphelin, a harmadik pedig a ghánai Carranzar Naa Okailey lett.

Magyar versenyzőnk, Rákosi Annamária a legjobb húsz szépség közé sem került be, ennek ellenére nagyon büszkék vagyunk rá. Gyönyörű ruháját és a Magyarország Szépe Kft. ügyvezető igazgatójának, Sarka Katának a nyilatkozatát itt tekintheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.