Oroszország fehérnemű Irina Shayk fotózás víz szupermodell LifeNight félmeztelen magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az orosz származású szupermodell hol teljes fehérneműszettben, hol pedig anélkül pózol a V magazin hasábjain.

Fehér, vizes és nagyon átlátszó fehérneműben pózol Irina Shayk a V magazin őszi-téli számában, amelynek képeit a blogon nézheted meg ide kattintva.

Forrás: V Man Magazine
Forrás: V Man Magazine

A szexi hölgy nem hiába számít ma az egyik legkeresettebb fehérnemű- és bikinimodellnek, tökéletes alakján valóban minden remekül mutat. Irinát előszeretettel vetkőzteti a Beach Bunny, de a Victoria's Secretnek és a Sports Illustratednek is sikerült már a kamerája elé csalnia a csodaszép modellt.

Melltartó nélkül pózolnak a legszexibb modellekhttp://www.life.hu/legytrendi/20130926-ismet-fehernemuben-a-victorias-secret-legszexibb-modelljei.htmlEgy szál tangában pózol a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130924-joanna-krupa-fehernemumodell-egy-szal-tangaban-felmeztelenul-pozol-egy-kepen.htmlA modell, aki hízik divatbemutató előtthttp://www.life.hu/szepulj/20130920-lindsay-ellingson-a-victorias-secret-modellje-hizasba-kezdett-a-divatbemutato.htmlHúszévesek epekednek a hatvanéves modellérthttp://www.life.hu/szepulj/20130918-suzy-monty-62-evesen-nagybritannia-legidosebb-glamour-modellje.htmlKopaszon is csodaszép volt - A 22 éves modell különleges gyógyulásahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130919-caris-heddbowen-22-eves-modell-daganatos-betegsegebol-a-facebook-segitsegevel.htmlÚjabb szexi fotósorozat Irina Shayk szupermodellrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130918-ujabb-szexi-fotosorozat-irina-shayk-szupermodellrol-a-beach-bunny-furdoruha.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.