házasság A királynő barna szépségkirálynő Andy Vajna szőke Palácsik Tímea változás Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig lehet ráismerni Vajna Timire egy régi felvételen, ahol szőke, hosszú hajával hívta fel magára a figyelmet.

Palácsik Timit 2008-ban ismerhette meg az ország, amikor feltűnt "A Királynő" című műsorban. Ott még hosszú szőke hajjal tündökölt. A lány külseje azóta sokat változott. Hajszínét sötétbarnára festette, és sokkal erősebben sminkeli magát. No és időközben férjhez ment Andy Vajnához.

Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

Timi "A királynő" című műsor felvételén 2008-ban

Timi és férje a Fókuszban meséltek kapcsolatukról. A régi felvétel pedig akkor került elő, amikor az ifjú feleség múltját idézték fel a műsorban. Az egykoron szőke lány a bemutatkozó interjúban a jövőre vonatkozó vágyairól mesélt. "Szívesen beutaznám az egész világot. Különösen az egzotikus tájak nyújtanak számomra igazi testi és lelki felüdülést. Egyszer például egy afrikai férfi megkérte a kezem, de én nemet mondtam" - nevetett a 2008-ban készült felvételen Timi, aki azóta Andy Vajna oldalán megtalálta a boldogságot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.