Éjjel-nappal Budapest smink Halloween
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éjjel-Nappal Budapest szereplője, Rita is megmutatta, hogyan festette ki magát halloweenre. A lányt a Facebook-kommentelők kicsit sem kímélték.

"Hát, így szebb vagy!", "hagyd így magad, az a biztos", "festék nélkül ijesztőbb vagy", "hagyd így, nincs különbség a két arc között", "most hasonlítasz önmagadra", "az amúgy kilincs méretű orrot egész előnyös méretben tünteti fel a smink, javaslom a jövőben a használatát". Ilyen és ehhez hasonló kommentek érkeztek az Éjjel-Nappal Budapest egyik szereplőjének fotója alá, aki a sorozat közösségi oldalán mutatta meg, hogyan sminkelte ki magát halloweenre.

Forrás: Az Éjjel-nappal Budapest hivatalos Facebook oldala
Forrás: Az Éjjel-nappal Budapest hivatalos Facebook oldala

A lány nem az egyetlen volt, aki közösségi oldalra posztolta ijesztő sminkjét. Palácsik Tímea tengermély dekoltázzsal készült (végül nővérkének öltözött), Tolvai Reni dögös szerelésben, Rubint Réka fekete özvegynek öltözve bulizott - róluk itt nézhetsz fotókat. Az év jelmeze egyértelműen Heidi Klumé lett, aki laza 40 évet öregített magán egy Oscar-díjas sminkcsapat segítségével. Az eredmény, amelyet itt láthatsz, több mint elképesztő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.