Gisele Bündchen kép fotó LifeNight szerelem test tengerpart nyaralás Tom Brady Instagram bikinialak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szinte sugárzik a boldogságtól a szupermodell azon a fotón, amelyet nemrég képmegosztóján tett közzé.

Mesés helyen töltötte nyaralását Gisele Bündchen. Ám nem csak a környezet volt gyönyörű. A világ legkeresettebb modelljének kikiáltott szépség Instagramján tette közzé a fotót, amelyen mindössze egy aprócska bikini takarta el tökéletes alakját. A 33 éves Gisele-nek nincs szégyenkeznivalója, hiszen karcsú alakján minden nagyszerűen mutat - két gyerek ide vagy oda. Tudhatja ezt jól férje, Tom Brady is. Hiszen vajon ki más készíthetett volna ilyen sugárzóan boldog képet a szexi modellről?

Forrás: Instagram/Gisele Bündchen
Forrás: Instagram/Gisele Bündchen

Újabb szexi fotósorozat Irina Shayk szupermodellrőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20130918-ujabb-szexi-fotosorozat-irina-shayk-szupermodellrol-a-beach-bunny-furdoruha.htmlMeztelen fotósorozat a brit szupermodellrőlhttp://www.life.hu/legytrendi/20130830-jourdan-dunn-brit-szupermodell-meztelenul-pozolt-egy-magazinban.htmlBikiniben bringázott a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130814-lifenight-nina-agdal-dan-modell-a-banana-moon-furdoruha-modellje.htmlTeste feszességéért küzd a szupermodellhttp://www.life.hu/legytrendi/20130716-kate-moss-supermodell-bikiniben-aggodik-teste-feszessegeert.htmlMi a titka a 82 éves szupermodellnek?http://www.life.hu/szepulj/20130709-lifenight-carmen-dellorefice-82-eves-modell-elarulta-szepsegtitkait.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.