Ganxsta Zolee SuperTv2 vacsoravendég Hal a tortán Harsányi Levente Hargitai Bea villantás playmate
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felsliccelt szoknyában fogadta vendégeit a Hal a tortánban Hargitai Bea. Bár a playmate ruhája alapból is arcpirítóan sokat láttatott, ő még rá is segített arra, hogy vendégei ne csak kulináris örömökben részesüljenek.

Egyáltalán nem zavarta - a korábban szexi elítéltnek öltöző - Hargitai Beát, hogy estjének férfivendégei, Harsányi Levente és Ganxsta Zolee kitüntetett figyelemben részesítették hosszú combjait és ki-kivillanó ágyékát. Nagyon tetszett neki, hogy a férfiszemek rászegeződnek, így a kamerák sem zavarták abban, hogy látványossan simogassa magát, majd Ganxsta Zolee-ra feküdjön. A rapper meg is jegyezte, hogy "kilógott Bea sünije". A szemérmetlen villantást és provokatív viselkedést az alábbi videóban megnézheted:

Bea azonban nem csupán lába közét, hanem ideiglenes lakását is megmutatta. Elárulta, mivel Prágában él, ha Budapesten tartózkodik, egy barátjától béreli a pazar kéglit.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.