Mélyhűtőben készítették a jégből készült estélyit

fashion week divattervező jég Liverpool Egyesült Királyság fesztivál LifeNight kiállítás estélyi ruha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem semmi munka volt elkészíteni a teljes egészében jégből készült estélyi ruhát, amelyet Liverpoolban mutattak be egy jégfesztiválon.

Csak és kizárólag jeget használtak fel ahhoz az estélyi ruhához, amelyet nemrég a Liverpoolban megrendezett jégfesztiválon mutattak be a közönségnek. A földig érő darab Hollywood egyik legkedveltebb divatguruja, Philip Armstrong tervét dicséri.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Azontúl, hogy az estélyi teljes egészében hordhatatlan anyagból készült, a ruha bemutatását magassága és súlya sem könnyíthette meg: 190 centiméteres magasságához 700 kilót nyom. Ráadásul elkészíteni sem volt egyszerű, hiszen a hírek szerint nagyjából 40 órába került kifaragni a ruha belsejét egy hatalmas mélyhűtött stúdióban.

Bódi Sylvi estélyiben, egy hintán pörögve villantotthttp://www.life.hu/legykepben/20130716-bodi-sylvi-magyar-playmate-estelyi-ruhaban-a-rudon-porogve-villantott.htmlHogy kerül egy estélyi az Oscarra?http://www.life.hu/legytrendi/20130221-igy-valasztanak-ruhat-a-sztarok-az-oscargalara.htmlGolden Globe-estélyik - Ahogy még nem láttad őkethttp://www.life.hu/legytrendi/20130105-kulonleges-estelyik-a-golden-globe-dijatadon.htmlVadító estélyiben hódít a modellhttp://www.life.hu/legytrendi/20121029-vadito-estelyi-ruhaban-pozolt-rosie-huntingtonwhiteley-szupermodell.htmlFérfi estélyiben - Meddig lesz még ilyen népszerű Andrej Pejic?http://www.life.hu/legytrendi/20120705-ferfi-estelyiben-meddig-lesz-meg-ilyen-nepszeru-andrej-pejic.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.