plasztikai műtét talkshow Ozzy Osbourne titok vagina Sharon Osbourne
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A nagyszájú híresség elképesztően intim dolgot kotyogott ki a minap egy talkshow-ban.

Azt hittük, a szabadszájú Sharon Osbourne nem tud annál durvábbat mondani, mint amikor orális szexet ígért Károly hercegnek. Ozzy Osbourne 61 éves neje azonban ismét magasra tette a lécet: a The Graham Norton Show-ban őszintén elárulta, hogy átszabatta intim testrészét - írja a nydailynews.com.

Forrás: AFP
Amerika kedvenc felesége: Sharon Osbournehttp://www.life.hu/life/galeria/20131004-fotokon-akkor-es-most-sharon-osbourne-televizios-szemelyiseg-zenei-menedzser.htmlOrális szexet ígér Károlynak Sharon Osbournehttp://www.life.hu/szorakozz/20130627-sharon-osbourne-oralis-szexet-ajanlott-fel-karoly-hercegnek-egy-nemesi.htmlRengeteg pénzért zsűrizik Sharon Osbournehttp://www.life.hu/szorakozz/20130511-rengeteg-penzert-megy-el-zsurizni-sharon-osbourne-a-brit-xfactor.htmlMenyével csókolózott Sharon Osbournehttp://www.life.hu/szeress/20130507-menyevel-valtott-udvozlo-csokot-sharon-osbourne-ozzy-osbourne-enekes-felesege.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.