fashion week fehérnemű modell fotózás kifutó vetkőzés ruha Heidi Klum
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kellemetlenül érzi magát, ha egy szál melltartóban kell végigvonulnia a kifutón, ezért a szupermodell úgy döntött, mostantól magán hagyja a ruháját.

Hiába néz ki 40 évesen is elképesztően, Heidi Klum úgy döntött, vége a vetkőzésnek. A szupermodell egy tévéműsorban vallotta be, túl öregnek érzi már magát ahhoz, hogy egy szál fehérneműben lejtsen végig a kifutón.

Évtizedeket öregedett Heidi Klumhttp://www.life.hu/legytrendi/20131101-heidi-klum-modell-oregasszonynak-oltozott-es-maszkiroztatta-magat-egy-halloween.htmlBugyira vetkőzött Heidi Klumhttp://www.life.hu/szorakozz/20131031-heidi-klum-nemet-szupermodell-bugyiban-tancol-twitteren-megosztott-fotojan.htmlHeidi Klum topless pózolása - pikáns fotóhttp://www.life.hu/ez-zsir/20130722-heidi-klum-egykori-topmodell-felmeztelenul-pozol-bora-boran.htmlFélpucér nők támadtak Heidi Klumra (18+)http://www.life.hu/legykepben/20130601-felpucer-nok-tamadtak-heidi-klumra-a-topmodell-leszek-verseny-elo.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.