fotózás válás Miranda Kerr LifeNight vetkőzés Ausztrália félmeztelen Orlando Bloom vallomás Harpers Bazaar Terry Richardson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Harper's Bazaar kedvéért nemcsak ruhadarabjaitól vált meg az ausztrál szupermodell, hanem válásáról és exférjéről is őszintén beszélt.

Két legyet ütött egy csapásra az ausztrál Harper's Bazaar, amely Miranda Kerrt tette címlapjára. A 30 éves modellt ugyanis egyszerre sikerült melltartójától megszabadítania és Orlando Bloommal történt válásáról kérdeznie a magazin hasábjain.

Fotó: HarpersBazaar/Terry Richardson
Fotó: HarpersBazaar/Terry Richardson
Családjával bújt ágyba Miranda Kerrhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131206-miranda-kerr-ausztral-szupermodell-anyukajaval-es-nagymamajaval-bujt-agyba-instagram.htmlAlig fed valamit Miranda Kerr melltartójahttp://www.life.hu/legytrendi/20131126-miranda-kerr-ausztral-szupermodell-melltartoja-alig-fed-valamit-az-i-d-magazin-fotojan.htmlEgyre édesebb Miranda Kerr kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130802-miranda-kerr-szupermodell-kisfia-flynn-odavan-a-mamajaert.htmlHogyan éljük túl a válást?http://www.life.hu/tested-lelked/20131114-szerelem-es-parkapcsolat-igy-lehet-tulelni-a-valast.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.