ruházat speciális London jövő cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akár egy második bőr, úgy illeszkedik viselője lábára a Protocell cipő, amelyet a hírek szerint nagyjából negyven év múlva húzhatunk először magunkra.

Szintetikus biológiai anyagból készítette el a londoni Shamees Aden a cipőt, amely tökéletesen illeszkedik viselője lábához és lépéseihez. A Protocell fantázianévre keresztelt lábbeli a hírek szerint olyan, akár egy második bőr.

Elkészült a Protocell cipő első prototípusa Forrás: http://shameesaden.com/

Bár speciális anyaga nem nevezhető élőnek, készítője szerint mégis különös odafigyelést igényel. Ahhoz, hogy jótékony tulajdonságai mind érvényesülni tudjanak, a cipő kutató-tervezője szerint egy különleges folyadékkal teli üvegben kell tárolni őket, így képesek megújulni éjszaka alatt. Bár a lábbeli első prototípusa már elkészült, forgalomba hozására még a hírek szerint négy évtizedet kell várnunk.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.