fashion week Jennifer Lawrence Katalin hercegnő Marion Cotillard Sarah Jessica Parker Orbán Ráhel ruha Gáspár Evelin Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Idén is kritizáltuk, dicsértük és az egekig magasztaltuk a sztárok öltözködését. Voltak darabok, amik hamar a feledés homályába merültek, de néhány ruha képe még mindig élénken él a fejünkben. Nemrég megmutattuk az idei év legemlékezetesebb sztárfrizuráit, most jöjjön 10 feledhetetlen ruhaköltemény 2013-ból.

10. Gáspár Evelin

A sztárcsemete a Comet-gálára kapott édesapjától egy feltűnő és méregdrága ruhakölteményt. Az estélyi Jennifer Lopez egyik fellépőruhájának kiköpött mása volt, és közel 2 millió forintba került.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

9. Orbán Ráchel

A miniszterelnök lánya nyáron férjhez ment, méghozzá egy Sármán Nóra kreációban. Imádtuk!

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

8. Sarah Jessica Parker

A színésznő gót istennőnek öltözött az idei MET-gálán - kétségtelenül ő volt a legfeltűnőbb jelenség a partin.

Forrás: AFP

7. Marion Cotillard

A francia sztár még januárban viselte ezt a Zuhair Murad csodát. Mi is bármikor felvennénk!

Forrás: AFP

6. Palvin Barbi

A magyar szupermodell 2013-ban nem egy olyan eseményen vett részt, ahol igen magas volt az egy négyzetméterre jutó világsztárok száma. Idén hódított a maszkulin stílus, ezt pedig Barbi jobban csinálta, mint bárki más a sztárok közül. Cannes-ban is ultradögös volt.

Forrás: AFP

5. Katalin hercegnő

Az újdonsült édesanya roppant elegáns volt fia, György keresztelőjén. A kreációt Sarah Burton divattervező, az Alexander McQueen divatház vezetője tervezte.

A kis György herceg ruhájáról és a keresztelőről készült képekért pedig kattints ide! Forrás: AFP

4. Jessica Timberlake (Biel)

A sztárfeleség tollas Marchesa ruháját sokan kritizálták, mi mégis imádtuk ezt a nagyon különleges ruhakölteményt. Az év kiegészítője címet pedig mindenképp a színésznő kígyós csodanyaklánca kapja.

Forrás: AFP

3. Rihanna

A vagány énekesnő a szokásostól eltérő módon roppant elegáns volt az idei Grammy-gálán: a tűzpiros Azzedine Alaia ruhakölteményben Riri gyönyörűbb volt, mint valaha.

Forrás: AFP

2. Jessica Alba

A színésznő Reem Acra estélyiéért odáig voltunk, a színébe pedig azonnal beleszerettünk, és ez a szerelem még mindig tart.

Forrás: AFP/Getty Images/Frederic J. Brown

1. Jennifer Lawrence

Kedvenc kreációnk 2013-ból abszolút Jennifer Lawrence Oscar-díjas szettje. Imádtuk a Dior csodát, amiben a fiatal színésznő káprázatos volt, és reméljük, hogy 2014-ben is tartogat számunkra hasonlókat.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.