Gyönyörű menyasszony volt Kárpáti Rebeka

Forrás: Bélavári Zita Couture -
fotózás Miss Universe Hungary szépségkirálynő menyasszony Barátok közt Kárpáti Rebeka R. Kárpáti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét igazi királynőnek érezhette magát Kárpáti Rebeka, hiszen egy fotózás keretein belül gönyörű, habos-babos menyasszonyi ruhákban készítettek róla képeket. A 19 éves lány, aki legutóbb bevallotta, hogy ő is épp úgy izgul a randik előtt, mint bárki más, valósággal tündököt. 
Forrás: Bélavári Zita Couture

A közös munka annyira jól sikerült, hogy Rebeka meg is kérte Zitát, tervezze majd ő a menyasszonyi ruháját, ha eljön a nagy nap.

Kárpáti Rebeka is izgul a randik előtthttp://www.life.hu/szeress/20131129-karpati-rebeka-a-miss-universe-hungary-gyoztese-meg-nem-tervezi-az-osszekoltozest-szerelmevel.htmlVajna magángépén utazott haza Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/legykepben/20131114-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-andy-vajna-magangepevel-jott-haza.htmlKárpáti Rebeka tündökölthttp://www.life.hu/szepulj/20131110-karpati-rebeka-tundokolt-es-a-kozepmezonyben-vegzett-a-miss.htmlKárpáti Rebeka Moszkvában, a Miss Universe szépségversenyenhttp://www.life.hu/life/galeria/20131030-karpati-rebeka-moszkvaban-a-miss-universe-szepsegversenyen.htmlCsodás ruhákat kapott Kárpáti Rebekahttp://www.life.hu/szepulj/20131019-rakosi-annamaria-szepsegkiralyno-ruhai-ilyenek-lesznek-a-moszkvai-versenyen.htmlKirabolták Kárpáti Rebeka szépségkirálynőthttp://www.life.hu/legykepben/20130712-karpati-rebeka-miss-universe-hungary-2013-lekeste-a-balaton.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.