nőideál szépségverseny koronozás történelem szépség Miss Universe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Miss Universe világversenyek győztesei és a koronázás megható pillanatai egy videóban.

Ennyi meglepett arcot és könnyeket rég láttunk, mint abban a videóban, amely 1926-tól 2011-ig gyűjtötte össze a Miss Universe-versenyek győzteseit. A történelmi felvételen végigkövethetjük, mi számított szépnek a két világháború között, milyen volt a nőideál a '80-as években, és milyen ma. Érdekes az is, mennyi venezuelai, amerikai és Puerto Ricó-i hölgy fejére került a legszebbnek járó korona az idők során. A szépségeket az alábbi videóban veheted szemügyre részletesen:

Új haja van Kelly Osbourne-nekhttp://www.life.hu/szepulj/20131230-kelly-osbourne-brit-musorvezeto-es-enekesno-uj-haja-bubifrizurat-vagatott-maganak.htmlKészítsd el Danics Dóra sminkjét!http://www.life.hu/szepulj/20131223-szepseges-smink-az-x-faktorban-keszitsd-el-danics-dora-sminkjet.htmlKatalin hercegnőt nem lehet letaszítani a trónrólhttp://www.life.hu/szepulj/20131228-katalin-hercegnot-harmadik-eve-valasztottak-ujra-a-stilus-kiralynojeve.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.