Tarolt a szépségverseny döntőjén Brigi ruhája

legszebb Tokió Miss International Hungary ruha Ötvös Brigitta Gájer Bálint verseny
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tokiói Miss International szépségverseny nemzetközi döntőjén Ötvös Brigitta ruháját választották a legszebbnek. Gratulálunk az elismeréshez!

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, a magyar szépséget, aki Gájer Bálint kedvese, 78 nemzet legszebbjei közül beválasztották az első ötbe. Brigi különleges akrobataszámmal készült a döntőre, mégsem sikerült megnyernie a versenyt. Azonban egy különleges elismerést sikerült bezsebelnie, amit csodálatos ruhakölteményének köszönhet – írja a Blikk.

Forrás: Facebook/Ötvös Brigitta
Nedves, kócos, bubi - Frizuratrendek 2014-benhttp://www.life.hu/szepulj/haj/20140108--frizuratrendek-2014-ben-ezek-lesznek-a-legdivatosabb-fazonok-es-szinek.htmlJónő blog: Nyakláncot mindenre!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140107-jono-blog-nyaklancot-lehet-venni-ingre-polora-es-pulcsira-is.htmlTóth Vera cicit villantotthttp://www.life.hu/szepulj/20140106-a-tv2-megasztarjanak-felfedezettje-toth-vera-mellvillantos-kepet-posztolt-facebookjara.htmlMerész képeken a szemérmes Ellie Gouldinghttp://www.life.hu/szepulj/20140103-ellie-goulding-brit-enekesno-a-brit-marie-claire-magazinban-felmeztelenul-pozol.htmlA világ legszebb női egy helyenhttp://www.life.hu/szepulj/20131230-miss-universe-vilagversenyek-gyoztesei-1926-tol-2011-ig.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.