stílusmustra Lionel Messi rúzs Cristiano Ronaldo Miranda Kerr smink Cate Blanchett Jessica Alba Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten a filmcsillagok igen sok díjátadón megfordultak, így volt miből szemezgetnünk. Megmutatjuk, kik voltak a legcsinosabbak a Golden Globe utáni afterpartin, és eláruljuk azt is, milyen színű a sztárok kedvenc ajakrúzsa 2014-ben. Íme a Life.hu heti stílusmustrája. 

Narancsot az ajkakra!

Tavaly a málnaszín és a sötét bogyószín hódított, idén azonban már tudjuk, hogy az élénknarancs rúzs lesz a menő. Ami pedig jó benne, az az, hogy a napbarnított és az alabástrom bőrhöz is megtalálhatjuk a tökéletes árnyalatot. Erre pedig az élő példa JLo, Cate Blanchett és Allison Williams. Akarjuk ezt a színt mi is, most, azonnal!

Forrás: AFP, Northfoto

Füstös és még füstösebb

A szemsminkek terén még mindig nem csökkent a sötét, füstös népszerűsége. Keira Knightley nem szokta túlzásba vinni a sminkelést, most azonban bekeményített, de jól tette: csodásan állt neki ez a make up. Sandra Bullock pedig azt prezentálta, hogy ötvenévesen is simán bevállalhat egy nő füstös sminket - persze csak módjával.

Forrás: AFP

Metál lédik

A sok-sok szín mellett még mindig rajongunk a fémes árnyalatokért. Így van ezzel Jessica Alba is, akitől szívesen kölcsönkérnénk trendi szoknyácskáját. A stílusimádó fiatal színésznő, Hailee Steinfeld is belecsempészett egy kis ezüstöt a megjelenésébe - hegyes orrú cipőjében úgy festett, mint egy bájos mesefigura.

Forrás: AFP

Fekete démonok a Golden Globe után

Míg a díjátadón színesebbnél színesebb kreációkban vonultak a sztárok, az afterparti kissé egyhangúra sikerült - a legtöbben ugyanis feketében érkeztek. Nem írunk ilyet gyakran, de ez alkalommal nem győzött meg bennünket Miranda Kerr szettje - a szupermodellt erősítette a fekete ruha, és még az sem segített, hogy szemtelenül magasan volt felsliccelve az Emilio Pucci kreáció. Vajon ezúttal viselt bugyit? Malin Akerman is melléfogott - a szexi színésznő ruhája remek volt, de vajon miért döntött a fa hatású clutch mellett?

Forrás: AFP

Bezzeg a Vámpírnaplók sztárja, Nina Dobrev! A fiatal szépség tetőtől talpig stílusos volt, a gyönyörű Armani ruháért pedig odáig vagyunk! De szerencsére láttunk szexi, hátul dekoltált darabokat is, a legszebbet Julianne Hough viselte.

Forrás: AFP, Northfoto

Csak elegánsan!

Imádjuk, ha egy pasi tényleg megadja a módját, és stílusosan öltözik fel. Manapság az urak is szeretnek variálni - Ronaldo ugyan a klasszikus mellett tette le a voksát, de Matthew McConaughey és Lionel Messi szerencsére megmutatták, hogy nem csak feketében lehet egy férfi elegáns.

Forrás: AFP

Heti hopp és kopp

Odáig vagyunk a különleges színekért, így nem is csoda, ha a hét egyik kedvencének Jessica Chastain színésznőt választjuk. Vörös haj és türkizzöld Nina Ricci estélyi - Jessica olyan volt, mint egy igazi istennő. Julia Roberts azonban melléfogott: a Juan Carlos Obando kreáció hétköznapi volt és túlságosan hosszú, a napszemüveget pedig tényleg nem tudjuk mire vélni...

Forrás: AFP

50 éves lett a legstílusosabb first ladyhttp://www.life.hu/legytrendi/20140116-januar-17-en-unnepli-50-szuletesnapjat-michelle-obama-first-lady.htmlTanulj a stílusról Kate Mosstól!http://www.life.hu/legytrendi/20140115-kate-moss-modell-stilustrukkjei-kiegeszitok-alapdarabok-magassarku.htmlÍgy lett igazi stílushercegnő Katalinbólhttp://www.life.hu/legytrendi/20140106-katalin-cambridge-hercegnoje-32-eves-igy-valtozott-a-stilusa-az-evek-alatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.