Miért nem öregszik Barbra Streisand?

Forrás: AFP/Getty Images/Charley Gallay -
öregedés fiatalság kiállítás Los Angeles Barbra Streisand ránc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ezerarcú színésznő simán letagadhat akár húsz évet is.

Nem öregszik Barbra Streisand. Az immár 71 éves énekesnő, színész és producer a napokban egy Los Angeles-i művészeti kiállításon vett részt.

Barbra Streisand Willem Van Gogh-gal és a múzeum igazgatójával, Ael Rügerrel Forrás: AFP/Getty Images/Charley Gallay

Amíg ő a képekben gyönyörködött, addig mindenki más a sztár nem létező ráncait kereste. Úgy tűnik, Barbra megtalálta a fiatalság forrását – vagy csak egy jó plasztikai sebészt.

Az Alkonyat és Barbra Streisand is "citromdíjas" lehethttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20130109-az-alkonyat-es-barbra-steisand-is-citromdijas-lehet.htmlAz elbűvölő Barbra Streisand arcaihttp://www.life.hu/life/galeria/20111101-az-elbuvolo-barbra-streisand-arcai.htmlBüdös de hatásos - Ránctalaníts halolajjal!http://www.life.hu/szepulj/20131220-szepseg-es-borapolas-ranctalanitas-halolajjal.htmlEgyre nagyobb divat a vaginaránctalanítás (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131112-nemi-szervek-fiatalitasa-es-ranctalanitasa-ferfiaknal-es-noknel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.