fashion week rúzs smink szépség Larion Oscar
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
2013-hoz képest idén még nagyobb hangsúlyt kapnak a kék szemsminkek, a rúzsok terén pedig a málnaszín helyett ezúttal az élénknarancs és a burgundilila hódítanak a kifutókon. Kíváncsiak voltunk, mit is érdemes idén kipróbálni – Larion Oscar sminkmester, a Jónő Team tagja segítségével utánajártunk az idei szépségtrendeknek.

Az abszolút hódító: rikító narancs

Üde, feltűnő, trendi, és nem csak a nyári melegben. Larion Oscar szerint ez a szín a tavasz és az ősz típusú nőkhöz passzol leginkább, világos bőrűek nyugodtan kipróbálhatják, de sokkal előnyösebb a kreol vagy a napbarnítottabb hölgyek számára.

Forrás: AFP

Burgundi ajkak

A narancs mellett a fémesen csillogó burgundi rúzsok is divatosak, persze ezzel a színnel nem árt óvatosan bánni. Oscar elárulja, mire figyeljünk ezzel a sötét árnyalattal. "Ez a fantasztikus, részegítő burgundivörös jobban mutat a teltebb ajkú nőkön. A keskeny ajkakat összenyomja, optikailag még vékonyabbá teszi. De kontúrceruzával nagyíthatjuk, dúsabbá tehetjük a keskeny ajkakat is. Ez a szín a hideg típusú nőknek áll a legjobban."

Forrás: www.style.com

Élénkkék és neonzöld minden mennyiségben

A füstös sminkek helyett 2014-ben jól teszed, ha beszerzed a kék több árnyalatát a palettáról. Ha a szemhéjfestékek híve vagy, hagyd szárnyalni a fantáziádat, ha pedig ez nem a te világod, akkor szerezz be egy csodás éjkék vagy türkiz szemceruzát, és kontúrozz azzal fekete helyett. "A hideg típusoknak javasolom a kék árnyalatait, a meleg típusúaknak azonban jobban áll a zöld" - vallja Oscar.

Forrás: www.style.com, AFP

Gyöngyházas fények és sok-sok bronz

Romantikus, elegáns, klasszikus – mámorítóan szépek a gyöngyházfényű szemfestékek, és tényleg mindenkinek jól állnak. Bronzból pedig idén semmi sem elég, a fő, hogy minél jobban csillogjon!

Forrás: AFP, www.style.com

Ragyogó arcok

Idén a highlighterek még nagyobb szerepet kapnak, mint korábban bármikor, de érdemes néhány dolgot megtanulni a használatukról. "A highlighter, vagyis az arcfény használata attól függ, milyen hatást szeretnénk elérni. Abszolút glamour lesz a smink, ha alapozás után az arccsontra, az ajak felé, az állra teszünk egy keveset, és az orrnyeregre is kerülhet egy leheletnyi. Az érettebb bőrűeknek nem ajánlom a highlighter használatát. A szemet is nagyíthatjuk vele, ebben az esetben az elkészített szemsmink után tegyünk egy keveset a szemöldökcsontra, a szemzugba és egy picit az alsó szemhéj külső sarkába."

Forrás: www.style.com

Partisminkek 2014-ben

Erős kontúrok, cicaszemek, fény a szemzugban – így fest egy ütős partismink 2014-ben.

Forrás: AFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.