Stylistja fogta a melleit, amíg átöltözött

Forrás: AFP/Getty Images/Stephen Lovekin -
mell fotózás Vogue Victorias Secret Maryna Linchuk átöltözés stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Maryna Linchuk egy készséges asszisztenshölgytől kért segítséget a Vogue-fotózás alatti átöltözéséhez.

Egy modellnek sosem okoz gondot, ha egy fotózás alkalmával több ember előtt kell átöltöznie. Főleg nem egy Victoria's Secret modellnek, amikor egyik fehérneműből a másikba kell átugrania.

Forrás: AFP/Getty Images/Stephen Lovekin

Úgy tűnik, Maryna Linchuk, aki bár gyakorlottnak számít a szakmában, most mégis szégyenlősebb kedvében volt. Hogy mégse érezze olyan kellemetlenül magát a Vogue-fotózás alatti vetkőzése miatt, egy kis szakmai segítséget kért az egyik ott ténykedő asszisztenshölgytől. A stylist pedig készségesen megfogta Maryna melleit addig, amíg a lány átöltözött egy másik ruhába – a képeket ide kattintva nézheted meg.

Titkok a Victoria's Secret modelljeirőlhttp://www.life.hu/ez-zsir/20131112-behati-prinsloo-namibiai-modell-elarulta-hogyan-keszulnek-a-victorias-secret.htmlA videó, amire vártunk: Palvin Barbara a Victoria's Secret kifutójánhttp://www.life.hu/legytrendi/20121209-video-palvin-barbara-magyar-modellel-a-victoria-secret-bemutaton.htmlTerhesen pózolt a szépséges Victoria's Secret modellhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121128-terhesen-pozolt-a-szepseges-victorias-secret-modell-adriana-lima.htmlÍgy készült meztelen fotózására Kate Mosshttp://www.life.hu/ez-zsir/20131212-kate-moss-brit-szupermodell-torokorszagba-utazott-meregteleniteni-a-playboy-fotozasa-elott.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.