plasztikai műtét Született feleségek sorozat Teri Hatcher
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hol van már a Született feleségek bájosan bohókás, szétszórt Susanja? Ha Teri Hatcherre nézünk, szinte már fel sem ismerjük jól megszokott és megszeretett kedves vonásait.

Bár az alakja még mindig kiváló Teri Hatchernek, az arcán bizony szomorú nyomokat hagyott a számtalan plasztikai beavatkozás. A valaha szép színésznő arcizmai egészen merevek, a mosolya természetellenes.

Forrás: AFP

Teri már évekkel ezelőtt beszélt arról, hogy nagyon fél az öregedéstől, azért vállalkozik egyre több beavatkozásra. Kár volt.

Gyönyörű fotók a Született feleségek elragadó színésznőjérőlhttp://www.life.hu/life/galeria/20131128-gyonyoru-fotokon-eva-longoria-a-szuletett-felesegek-sztarja.htmlA Született feleségek sztárja még most is bombanőhttp://www.life.hu/legytrendi/20130205-vanessa-williams-szineszno-a-szuletett-felesegek-sztarja-meg-50-evesen.htmlSzakított 25 éves szerelmével a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20121024-eva-longoria-amerikai-szineszno-a-szuletett-felesegek-sztarja-szakitott.htmlÚjra szerelmes a Született feleségek sztárjahttp://www.life.hu/legykepben/20120917-eva-longoria-szerelmes-uj-parja-mark-sanchez-leleplezo-fotok-keszultek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.