VV Éva: se bugyi, se melltartó

Fotó: Mudra László - Origo -
fehérnemű VV Éva Medveczky Ilona TV2 Dukai Regina villantás Aktív (tévéműsor)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ma már egyáltalán nem meglepő, ha egy híresség melltartó nélkül bújik bele merész szabású ruhájába. Van, aki bugyit sem húz. 

Az Aktív riportjából kiderül, hogy Dukai Regina gyakran nélkülözi egy-egy divatos ruhadarab kedvéért a melltartót, VV Éva viszont kifejezetten sportot űz ebből, sőt, vele már az is előfordult, hogy a bugyiját is otthon hagyta. Az egykori valóságshow-hős szívesen dobja le a fehérneműjét, ha szükséges.


Éva szerint ennek az egyedüli hátránya, hogy esetleges villantásával rögtön a címlapokra kerül. Hozzátette, a szórakozóhelyeken mindenki a melleit bámulja, és a Facebookon is "csöcs-faktorként" emlegetik.

A TV2-nél folytatja VV Éva?http://www.life.hu/legykepben/20140123-a-tv2-nel-folytatja-vv-eva.htmlVV Éva beszólt az új szereplőknekhttp://www.life.hu/szorakozz/20140113-vv-eva-a-facebookjan-szolt-be-az-rtl-klub-valosagshow-janak.htmlÉrdekesen bulizott VV Évahttp://www.life.hu/szeress/20131130-vv-eva-csokot-valtott-baratnoivel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.