Merész ruhát viselt Yoko Ono

Forrás: AFP -
Beatles Ringo Starr Paul McCartney Yoko Ono Grammy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ötvenéves jubileumuk alkalmából egy dal erejéig az idei Grammy-gálán összeállt a The Beatles, azaz két élő tagja, Paul McCartney és Ringo Starr. Az eseményről Yoko Ono sem hiányozhatott. 

A zenészek a Queenie Eye-t adták elő a Grammy közönségének, a produkciót pedig a csodaszép Julia Roberts konferálta fel. Ringónak azonban nem ez az egy fellépése volt aznap este, egy saját dallal is színpadra állt.

Forrás: AFP

A Grammyn részt vett John Lennon özvegye, Yoko Ono is, aki a jövő hónapban tölti be a 81. életévét, ám fittyet hányva a korára merész, dekoltált kosztümöt viselt.

Forrás: AFP

Úgy tűnik, a Beatles-tagok és Ono közötti legendás viszálykodás is a múltté. Paul McCartney sokáig az asszonyt hibáztatta a zenekar felbomlásáért. Yoko, Paul és Ringo régi barátokként üdvözölték egymást.

Fülledt erotikát hozott Beyoncé a Grammyrehttp://www.life.hu/szepulj/20140127-beyonce-produkcioja-a-grammy-galan-nagyon-erotikus-volt-ferje-jay-z-is-a-szinpadra-allt-vele.htmlSminkverseny a Grammy-gálán: Íme a győztesekhttp://www.life.hu/szepulj/20140127-sminkek-es-hajak-a-grammy-galan.htmlVégre van Grammy-díja a Led Zeppelinnek is!http://www.life.hu/szorakozz/20140127-vegre-van-grammy-dija-a-led-zeppelinnek-is-beszamolo-a-zenei-dijatadorol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.