Tóth Gabi Medveczky Ilona Kiszel Tünde Peller Mariann Nagy Adri Balogh Edina ruha Story Gála Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai sztárok idén igen visszafogottan öltöztek fel a 15. Story Gálára, és mindössze néhány ruhaköltemény volt csak, amik mellett nem mehetünk el szó nélkül. Mutatjuk is őket!

Medveczky Ilona

Tavaly év végén egy másik hazai celebbuliban az egykori revütáncosnő közszemlére tette mellbimbóit - ezúttal azonban erről szó sem volt. Ilona lila pamacsokkal borított fekete lepelruhájában mutatta meg, hogy nem lételeme a magamutogatás.

Ilona és Ungár Anikó Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Peller Mariann

Az újdonsült anyuka szettje láttán azonban már nem találunk szavakat. Túlméretezett, kárpitra emlékeztető zakó, bő, aranyszínű nadrággal és szaténkesztyűvel - vajon mit gondolt Mariann, amikor indulás előtt belenézett a tükörben?

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Kiszel Tünde

A művésznő fiatal hódolója oldalán ismét hozta a szokásos formáját - élénkpink ruhájában nem maradhatott feltűnés nélkül a díva.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szandi

Az énekesnő fantasztikus formában van, ezt nemrég a Sztárban sztár című műsorban többször is bebizonyította. A miniruha is remek választás lehetett volna, hiszen Szandi alakja tényleg bombajó, de ez a tollas-habos ruhácska már sok volt a jóból. Bár az is lehet, hogy jobb lett volna az összhatás, ha nincs a mindent tönkretevő sötétbarna harisnya.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Tóth Gabi

A combvillantás idén sem maradhatott el. Az X-Faktor mentora ezúttal elegánsra vette a figurát, és csak tökéletes lábait mutatta meg a nagyközönségnek.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Balogh Edina

A Barátok közt szépsége is a lábaira helyezte a hangsúlyt. Edina szép volt, hiszen ő egy valóban gyönyörű nő, csodás sminkkel és frizurával, de a ruha lehetett volna egy picit különlegesebb, bevállalósabb.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Az est szépe - Nagy Adri

A mi tetszésünket az egykori megasztáros énekesnő, Nagy Adri szettje nyerte el a legjobban. Bár Adri is választhatott volna olyan ruhát, ami kicsit jobban kiadja az alakját, a hátul mélyen dekoltált, krémszínű, Benes Anita tervezte masnis ruha csodásan passzolt a bőrszínéhez, de a haját és a sminkjét is imádtuk. Adri egyszerű volt és stílusos, tette mindezt anélkül, hogy habcsóknak öltözött volna.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Melyik ruhára fogunk jövőre is emlékezni?

Gombos Edina kirakta a dekoltázsáthttp://www.life.hu/trend/20140123-gombos-edina-musorvezeto-es-rubint-reka-edzo-ugynabba-a-szalonban-villantottak-dekoltazst.htmlA szexi műsorvezető ugyanabba a ruhaszalonba ment báli ruhát választani, ahová Rubint Réka, még szerencse, hogy a két hölgy ízlése eltérő.TrendSzexi estélyit próbált Rubint Rékahttp://www.life.hu/trend/20140123-rubint-reka-edzo-schobert-norbi-felesege-cicivillantos-estelyi-ruhat-probalt.htmlSchobert Norbi felesége ismét közszemlére teszi tökéletes alakját és cicivillantós ruhában készül a báli szezonra.TrendStory-gála: 5 ruha, amire sokáig emlékezni fogszhttp://www.life.hu/trend/20130203-storygala-2013-feledhetetlen-alkalmi-ruhak-es-estelyiket-viselt-medveczky-ilona.htmlAz év legnagyobb sztáreseménye soha nem a visszafogott ruhákról és a finom eleganciáról volt híres. Itt minden sztár igyekszik a legszexisebb, a legcsillogóbb és a legfeledhetetlenebb oldalát megmutatni - bármilyen eszközzel.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.