Katalin hercegnő II. Erzsébet brit királynő ruhatár szoknya átváltozás villantás stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit királynő utasítására jelentős változások történnek Cambridge hercegnőjének ruhatárában.

Bekeményített II. Erzsébet. A brit királynő állítólag megelégelte Katalin villantásait és „ruhabotrányait", így szigorú döntést hozott. A Mail On Sunday szerint Vilmos felesége komoly átalakulás előtt áll. Az uralkodó parancsba adta, hogy stylistja, Angela Kelly dolgozzon együtt Katalinéval, és egy merőben más külsőt alakítsanak ki neki.

Itt még nagy az összhang Forrás: AFP/Phil Noble

A cél, hogy Katalin megjelenése sokkal fenségesebb, uralkodóibb legyen. Szívesen kölcsön adja neki tiaráit is. Ezek szerint a barna szépség a jövőben elfelejtheti a fellibbenő, térd felett érő ruhácskákat, amiket mi annyira szerettünk? Hamarosan kiderül...

Addig is íme, néhány példa, miért akadhatott ki a brit királynő: novemberben egy jótékonysági rendezvényen a viharos szél miatt megcsodálhattuk Cambridge hercegnőjének szép, hosszú combját.

Íme egy villantás Forrás: NORTHFOTO/Justin Goff/Goff Photos LLP/Kgc-03

De minden szempár Katalinra szegeződött akkor is, amikor egy májusi esküvőn követett el divatbakit. Megint az a fránya brit időjárás tehetett róla. Az angol királynő azonban nem így gondolta...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.