Hová torzul Gillian Anderson arca?

Forrás: Northfoto -
színésznő plasztikai beavatkozás Gillian Anderson X-Akták
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Akták főszereplője legutóbb szinte felismerhetetlenül nézett ki.

Köszönőviszonyban sincs egykori önmagával Gillian Anderson. A 45 éves színésznő arcvonásai kezdenek kifejezetten viaszszerűvé válni, ami világosan jelzi: ő is beleesett a korosodó színésznők csapdájába. Nem tudni, meddig lesz a filmiparnak szüksége mimika nélküli színésznőkre, de egyelőre úgy tűnik, a név fontosabb, mint az arcvonások kifejezőereje.

A legfrissebb, ijesztő fotók a színésznőről ITT! Forrás: Northfoto

A színésznő egyébként jelenleg is egy sorozat, a Hajsza főszereplője. Mellette játszik a Szürke ötven árnyalatának Christian Grayje, Jamie Dornan is, akiről itt mutattunk egy izgató fotót.

Mi történt Gillian Anderson arcával?

Bizarr fotón meztelenkedik Gillian Andersonhttp://www.life.hu/kult/20131204-gillian-anderson-amerikai-szineszno-meztelenul-egy-angolnaval-a-kezeben-pozol-a-fishlove-kampanyaban.htmlAz X-Akták különleges ügynöke a jó ügy érdekében takargatja egy angolnával meztelen melleit.KultPlasztikáztatja az arcát Vlagyimir Putyin?http://www.life.hu/trend/20140125-vlagyimir-putyin-plasztikaztatja-az-arcat-sehol-egy-ranc-az-orosz-elnokon.htmlNem először merül fel plasztikagyanú az orosz elnök esetében. A 444.hu szerint korábban erős sminkkel próbálta elfedni bőrhibáit, mostanra azonban szinte biztos, hogy szépészeti beavatkozáson esett át.Trend--Szétplasztikáztatta az arcát Teri Hatcherhttp://www.life.hu/trend/20140124-a-szuletett-felesegek-susanje-teri-hatcher-arca-egyre-csunyabb-a-plasztikai-mutetektol.htmlHol van már a Született feleségek bájosan bohókás, szétszórt Susanja? Ha Teri Hatcherre nézünk, szinte már fel sem ismerjük jól megszokott és megszeretett kedves vonásait.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.