Necchálóban lepte meg rajongóit Lady Gaga

paróka bugyi hideg melltartó neccruha New York autogram Lady Gaga
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az extravagáns énekesnő csupán egy bugyit és melltartót kapott magára, így osztott autogramot a mínusz 5 fokos New York-i hidegben.

Lady Gaga azt csinál, és azt visel, amit csak akar. A gyakran botrányos külsejével sokkoló énekesnő a minap sem okozott csalódást: egy tévéstúdióból kilépve rajongók hada várta a fekete necc bodyban sétáló Gagát. Jimmy Fallonnál vendégeskedett, aki Jay Lenót váltotta a The Tonight Show műsorvezetői székében.

Forrás: NORTHFOTO/X17online.com/Tj/X17online.Com

Arcát fekete napszemüveg mögé rejtette. Vonzotta viszont a tekinteteket bokáig érő, szőke, jeges parókája. Szóhoz sem jutunk...

Kemény kritikák zúdultak Gundel Takács Gáborrahttp://www.life.hu/trend/20140218-gundel-takacs-gabor-a-dal-musorvezetoje-sok-kritikat-kap-a-musorban-viselt-oltozete-miatt.htmlA Dal műsorvezetőjének átgondolatlan megjelenése kiverte a biztosítékot a divatszakértőknél. Pontosabban öltöztetője alkalmasságát kérdőjelezik meg...TrendOrigoEzért nem borotválja a lábát Victoria Beckhamhttp://www.life.hu/trend/20140218-victoria-beckham-brit-divattervezo-lezeres-szortelenitese-miatt-nem-kell-borotvalnia-labat.htmlA brit divattervező egy magazinnak adott interjúban osztotta meg szépségtitkait.Trend--BAFTA-gála: A legszebb macskaszemekhttp://www.life.hu/trend/20140217-bafta-gala-2014-a-legszebb-frizurak-es-sminkek.htmlA vasárnap esti londoni BAFTA filmes díjátadó még mindig lázban tartja a divatvilágot, így a legszebb ruhaköltemények után most összeszedtünk néhány emlékezetes sminket és frizurát. Lássuk, kik érdemelnek stílus-különdíjat!TrendAFP

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.