plasztikai műtét borotválás szépségtipp lézeres szőrtelenítés mellműtét futás Victoria Beckham edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A brit divattervező egy magazinnak adott interjúban osztotta meg szépségtitkait.

Hiába a család, a munka és a sokszor hektikus napirend, Victoria Beckham mindig talál időt az edzésre. A popsztárból lett divattervezőnő az Allure magazinnak elárulta, reggel hatkor kel és napi 6 kilométer futással indítja a reggelt. Mindezen túl azt is elmondta, lézeres szőrtelenítése óta egyáltalán nem kell foglalkoznia a borotválással sem.

Forrás: AFP/Tobias Hase
Cikizték a suliban Victoria Beckhamethttp://www.life.hu/csalad/20140124-victoria-beckham-brit-divattervezot-gunyoltak-az-iskolaban-osztalytarsai.htmlKi gondolta volna, hogy a ma egyik legbefolyásosabb divatikon előtt értetlenül álltak a suliban?CsaládTizenkét tévhit a futásrólhttp://www.life.hu/csalad/20140214-tizenket-tevhit-a-futasrol-kropko-peter-szerint.htmlA mozgásszegény életmód felszámolására az egyik leggyakrabban ajánlott sport a futás. Egyszerű, könnyen elérhető, bárhol űzhető. Ugyanakkor a mozgás örömét a futásban megtalálók kevesebb információval és szaktudással vannak felkészítve, mint azok, akik a fitnesztermek szakembereinek folyamatos felügyeletével, szaktanácsaival készülnek más sportágakban. Többnyire a régebben kocogók osztják meg tapasztalataikat, tanácsaikat az újakkal, és bizony sok „mítosz” is közéjük keveredik - avat be bennünket Kropkó Péter, a Life.hu sztárszerzője és a Kezdj új életet a Life.hu-val program szakértője. Íme, tizenkét tévhit a futásról!Család--Csak igazi érzelmekre nyílik a csodamelltartóhttp://www.life.hu/intim/20140128-a-true-love-tester-nevu-szupermelltartot-csak-akkor-tudja-kikapcsolni-a-ferfi-ha-a-no-erez-valamit.htmlA forradalmi fehérneműt csak akkor tudja kikapcsolni az intim együttlétre vágyó férfi, ha a nő érez is iránta valamit.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.