Így hat a súlytalanság Kate Upton melleire

Forrás: Youtube -
zuhanás fotózás súlytalanság Sports Illustrated repülőgép bikini Kate Upton gravitáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas helyszínen fotózták az egyik legszexisebb modellt: egy szál bikiniben lebegett egy nulla gravitációs erő hatását keltő zuhanás közben.

Nem mindennapi fotózáson járt Kate Upton. A szupermodellről ezúttal a Sports Illustrated készített néhány különleges képet, amelyeken egyáltalán nem hat rá a gravitációs erő.

Forrás: Youtube

A fotózás extravagáns körülményeit egy speciálisan erre a célra kifejlesztett Boeing-727-es repülőgép biztosította, amely parabolikus repülés végrehajtásával érte el a rajta utazók súlytalanságát. Napjaink egyik legszexisebb modelljének kalandjának háttérmunkájáról videó is készült, amelyet alább te is megnézhetsz:

Így csúfították el a pattanások Kate Uptont - fotóhttp://www.life.hu/trend/20131004-kate-upton-modellt-smink-nelkul-kaptak-lencsevegre-egy-parizsi-edzoterembol.htmlA gyönyörű modellt és kevésbé szép pattanásait egy párizsi edzőteremből kilépve kapták lencsevégre.TrendSzexszimbólum lett Kate Uptonhttp://www.life.hu/trend/20130904-kate-upton-a-sports-illustrated-modellje-mint-marilyn-monroe-kerult.htmlA modell Marilyn Monroe bőrébe bújt egy címlapfotó erejéig, amely a Vanity Fair fennállásának századik évfordulójára készült.TrendÍgy készült meztelen fotózására Kate Mosshttp://www.life.hu/ez-zsir/20131212-kate-moss-brit-szupermodell-torokorszagba-utazott-meregteleniteni-a-playboy-fotozasa-elott.htmlSzigorú méregtelenítő kúrával hozta magát formába a modell a nyuszis magazin fotózása előtt.Ez Zsír!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.