Férfiöltönyben is lehetsz dögös - Így csinálja Salma és Angelina

Karolina Kurkova öltöny Salma Hayek Angelina Jolie stílus Kim Basinger Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csillogó-villogó ruhaköltemények és szexi göncök helyett a legstílusosabb sztárok mostanában öltönyben parádéznak a vörös szőnyegen. És jól is áll nekik a dolog!

Angelina Jolie néhány hete a BAFTA-gálán egy nagyon dögös öltönyben pózolt, de nem ő az első, aki maszkulin szettben hódított. A stíluskirálynő Victoria Beckham és a férfiak buja álma, Salma Hayek is próbálkozott ilyen összeállítással, sőt, a magyarok büszkesége, Palvin Barbi is adott már stílusleckét maszkulin öltözetből. Lássuk, kik csinálják a legjobban!

/1403/F_rfi201431141444

Nem csoda, ha neked is megtetszett ez a stílus, hiszen nagyon elegáns, sikkes és trendi tud lenni, ha megfelelően válogatod össze a "hozzávalókat". Fekete nadrágod és fehér blúzod biztosan van otthon, arra azonban ügyelj, ha férfiasan szexi viseletet választasz, akkor a hegyes orrú tűsarkú szinte kötelező - ezzel teheted ugyanis nőiessé a maszkulin összeállítást. Íme egy kis segítség:

1. Mango 9995 forint 2. Stradivarius 29,95 euró 3. Reserved 4. Bershka 22,99 font 5. Zara 19.995 forint 6. F&F 3990 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.