Kate Moss fotó címlap francia meztelen magazin fenék Terry Richardson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hiába múlt 40 éves, a brit szupermodell továbbra sem bírja magán tartani ruháit.

Nem csalás, nem ámítás, ez bizony ismét Kate Moss meztelenül, akit elölről és hátulról is megörökítettek a francia Lui Magazine számára. És hát ki más készítette volna a pikáns fotósorozatot, ha nem a híres-hírhedt Terry Richardson, aki előszeretettel szabadítja meg a sztárokat ruháitól.

Forrás: Twitter/Lui Magazine

Még csak két hónap telt el az évből, Moss kisasszony azonban idén már másodjára dobja le magáról a textilt: legutóbb a Playboy ünnepi címlapja kedvéért pucérkodott.

Sztárok, akik haragban vannak a szüleikkel - de miért? http://www.life.hu/csalad/20140224-vilagsztarok-konfliktusai-edesanyjukkal.html Az anya-lánya konfliktus bármelyik családban felütheti a fejét, akár a legapróbb nézeteltérés miatt is. Nincs ez máshogy a világsztárok esetében sem. Íme, a leghíresebbek. Család AFP 16 + 1 speciális érdekesség az Oscar-díjról http://www.life.hu/kult/20140227-specialis-erdekessegek-az-oscar-dijrol.html Vasárnap, magyar idő szerint hétfő hajnalban ismét összegyűlik Hollywood színe-java, hogy az Oscar-gálán kihirdessék a világ leghíresebb filmes díjának idei győzteseit. A Life.hu ebből az alkalomból összegyűjtött egy csokorra való olyan különleges, aktuális vagy meghökkentően érdekes információt Oscarról, amiket még szinte biztos nem hallottál. Kult Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu Szakít lányával Miranda Kerr édesanyja http://www.life.hu/news/20140227-miranda-kerr-ausztral-modell-edesanyja-therese-felmondott-lanya-kozmetikai-cegenel-sajat.html A szupermodell édesanyja úgy döntött, kilép lánya árnyékából, és megvalósítja régóta dédelgetett álmát. News Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.