Szexi francia szobalányként pózolt Rihanna

Forrás: AFP -
szexi Rihanna Párizsi Divathét Dior-show
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Különleges szettben állt a nyilvánosság elé a Párizsi Divathét Dior-showján Rihanna.

A Christian Dior 2014/2015 őszi-téli kollekciójából Rihanna piros bundát, alatta pedig csupán egy fekete szatén fehérneműt viselt - írja a Daily Mail.

Az énekesnő - aki a minap az AIDS ellen kampányolva vetkőzött - , most sem viselt melltartót, sokak szerint pedig egy szexi francia szobalányra hasonlított.

Forrás: AFP
Csobot Adél arcaihttp://www.life.hu/trend/20140301-csobot-adel-az-rtl-klub-x-faktoranak-felfedezettje-az-rtl-2-belevalovilaganak-musorvezetoje-az.htmlVannak nála jobb énekesnők, műsorvezetők meg pláne, mégis - a fanyalgások ellenére - odavagyunk Csobot Adélért. A fiatal sztár pedig pontosan tudja ezt, és szinte nap mint nap újabb és újabb fotót posztol magára a közösségi oldalakon. TrendOrigoTrükkös frizurát készítettek Lilunakhttp://www.life.hu/trend/20140228-az-rtl-2-valovilag-6-musorvezetoje-lilu-a-facebookra-posztolta-frizurajat.htmlA műsorvezető előszeretettel oszt meg ezt-azt a Facebook-oldalán rajongóival. Ezúttal frizuráját mutatta meg a nagyérdeműnek.TrendOrigoSmink nélkül is bájos Scarlett Johanssonhttp://www.life.hu/trend/20140209-scarlett-johansson-szineszno-igy-nez-ki-smink-nelkul.htmlVan, aki még az utcára sem lép ki smink nélkül, más pedig szívesen vállalja festetlen arcát is. Scarlett Johansson az utóbbiak közé tartozik, ugyanis pőre arcát tárta követői elé Instagramján. TrendOrigo



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.