szem sminkelése fashion week narancssárga frizura Oscar 2015 Charlize Theron smink Oscar 2014 díjátadó Diane Kruger Olivia Wilde
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idei Oscar-gálán a nude színű darabok taroltak, a díjátadót követő partikra pedig lazább göncöket választottak a színésznők. Most megmutatjuk, milyen sminkek és hajak hódítottak az év legnagyobb filmes eseményén. 

Hová lettek a narancspiros ajkak?

2014 legeleje óta tudjuk, hogy idén a narancspiros ajkak a legtrendibbek. Mire megszerettük a színt, már el is tűnt - az Oscar-gálán ugyanis szinte senki sem viselte ezt az árnyalatot. Jobban mondva a legtöbb színésznő semmiféle árnyalatot sem viselt - Naomi Watts és Emma Watson kivételével mindenki a natúr ajkakra szavazott.

Az Oscar-gála vicces pillanatait nézd meg galériánkban! Forrás: AFP

Bár nagyon hiányoljuk az isteni bogyószíneket és a tűzpirosat, úgy döntöttünk, kiegyezünk a hétköznapi rúzsválasztással, és nem bánjuk, hogy Jessica Biel és Jennifer Garner is így tettek.

Forrás: AFP

Sehol egy élénk szemsmink

Színes szemhéjporok, szempillaspirálok és kontúrok helyett az egyszerű, fekete tusvonal és a nude szemhéj hódított. Olivia Wilde és Charlize Theron sminkje kiemelte mindkét színésznő igazi szépségét, a szívünk mélyén azonban vágytunk volna némi színes szemhéjpúderre.

Forrás: AFP

Aki bevállalt valami mást

A legtöbb színésznő egyszerű, apró kontyot vagy kiengedett, oldalra halmozott frizurát viselt, Diane Kruger azonban másként tett: a német filmcsillag a különleges csipkeruhájához fonatokat választott. Jól tette, hajkölteménye egyedi volt és extravagáns.

Forrás: AFP, Northfoto

Kinek a sminkje tetszett a legjobban?

Ereszd el a hajam az Oscar után - ilyen göncökben buliztak a sztárokhttp://www.life.hu/trend/20140303-oscar-2014-a-legszebb-es-a-legcsunyabb-ruhak-a-dijatado-utani-buliban.htmlA díjátadó után a világsztárok legtöbbje Elton Johnnál vagy a Vanity Fair partiján folytatta tovább a bulizást. Ide azonban más ruha dukál, mint az Oscar-gálára. Eddig hiányoltuk a színes ruhakölteményeket - lássuk, az afterpartin miben parádéztak a hírességek.TrendOrigoKi volt a legragyogóbb az Oscar-gálán?http://www.life.hu/trend/20140303-oscar-gala-2014-a-legszebb-es-a-legrosszabb-ruhak-a-86-dijatadon.htmlKáprázatos ruhakölteményekben nem, élénk színű kreációkban azonban igencsak nagy hiány volt a 86. Oscar-gálán. Hatalmas bakik ezúttal sem történtek, néhány kedvenc stílusikonunk azonban sajnos kreatívabbnak bizonyult az év többi napján, mint a legfontosabb vörös szőnyeges eseményen. A púderszín ismét hódított, arra pedig nagyon kevesen vállalkoztak, hogy a legelcsépeltebb színben, feketében lépjenek a vörös szőnyegre. Következzen a ruhamustra a vasárnap esti Oscar-gáláról.Trend--Liza Minnelli melltartó nélkül bulizott az Oscar-gálánhttp://www.life.hu/trend/20140303-liza-minnelli-szineszno-elfelejtett-melltartot-venni-az-oscar-galara.htmlA 67 éves színésznő királykék ruhakölteménye alá szemmel láthatóan elfelejtett cicifixet venni.Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.