Sienna Miller ruha divatmárka mustra fülbevaló Rihanna stílus Jessica Alba szépségmustra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A héten az Oscar-gála tartotta lázban a divatvilágot és persze bennünket is. Miután megmutattuk, miben jelentek meg a világsztárok a vörös szőnyegen, górcső alá vettük a gála utáni partiszetteket és a sminkeket is. Néhány izgalmas kreációt azonban csak most mutatunk meg, illetve eláruljuk azt is, a hollywoodi trendszetterek hogyan készülnek a tavaszra. Következzen a Life.hu heti stílusmustrája.

Egy jó kabát mindent visz

A sztárok sem mindig estélyiben közlekednek, és persze ha kabátvásárlásról van szó, igyekeznek trendi darabot választani. Persze nekik könnyű, mi azonban nem cserélhetjük naponta a tavaszi kabátunkat. Margot Robb narancspiros darabja és Jessica Alba neonsárga kabátja azonban olyanok, amiket mi is szívesen viselnénk - hasonlókat pedig fellelhetünk a megfizethetőbb márkák kínálatában is. Mi tőlük inspirálódunk!

Forrás: Northfoto

Melyik kabátot viselnéd szívesebben?

Sikkes napszemüveg tavaszra

A napszemüveg az egyik kedvenc kiegészítőnk: egy jól eltalált darab irtó dögössé teszi a megjelenést. Rihanna pedig vérporfin választ napszemüveget, és természetesen az extrém darabokat is simán bevállalja.

Forrás: AFP, Northfoto

be mersz vállalni merész napszemcsiket?

Pasztellkékben szép az élet

A fáradt árnyalatok még mindig ott vannak a palettán, a filmvilág fiatal csillagai a héten a halványkéket részesítették előnyben. Jól tették, és nekünk is nagyon bejön ez a kellemes árnyalat - szerettük Elle Fanning szettjét, a kedvencünk azonban a szépséges Lea Seydoux műanyag hatású ceruzaszoknyája volt.

Forrás: Northfoto

Kinek áll jobban a pasztellszín?

A legszexibb cicik az Oscaron

A gálán a díjak mellett a ruhaköltemények voltak a középpontban. Idén viszonylag kevesen vállalkoztak arra, hogy merészen dekoltált ruhát válasszanak. Aki bevállalta, az természetesen az egyik legtökéletesebb keblű színésznő, Christina Hendricks volt.

Forrás: AFP

Hozzá csatlakozott Sienna Miller, aki a szülése óta igen figyelemreméltó cicekkel büszkélkedhet - a pasik legnagyobb örömére.

Forrás: AFP

Ki a dögösebb?

Válassz kreatívan ékszereket!

Nem baj, ha nem szeretsz feltűnő színű ruhába bújni, egy jól megválasztott árnyalatú ékszer azonban feldob bármilyen szettet. Jó példa erre Moran Atias választása: a Lorraine Schwartz türkiz fülbevalók mesések voltak. De Penélope Cruz is ügyel a részletekre: fekete ruhájához remekül passzolt ez az ékszercsoda.

Forrás: AFP

Kinek a fülbevalóját viselnéd te is?

Tavaszi divathoroszkóp - eláruljuk, mit viseljhttp://www.life.hu/trend/20140305-divat-es-trend-divathoroszkop-2014-re.htmlBöngészgeted a kedvenc márkáid kollekcióit, szívesen kipróbálnál egy új stílust, de nem tudod, merre indulj? Mi arra buzdítunk, hogy idén tavasszal légy kreatív, és vállalj be új dolgokat! Ha pedig nincs ötleted, merre indulj, fordulj a csillagok felé! Következzen a Life.hu nagy tavaszi divathoroszkópja!TrendOrigo5 kérdés a szépségről: Tatár Csillahttp://www.life.hu/trend/20140304-5-kerdes-a-szepsegrol-tatar-csilla.htmlCsilla a TV2 Mokkájában már akkor friss és üde, amikor mi még csak épphogy kikászálódtunk az ágyból. Nemrég a közösségi oldalán mutatta meg, hogy smink nélkül is csodásan néz ki. A Life.hu sorozatában ezúttal a műsorvezető mesél szépségtitkairól.TrendOrigoRúzsa Magdi szeme és Palvin Barbi ajka: Ő a legszebb arcú celebhttp://www.life.hu/trend/20140228-o-lett-a-legszebb-arcu-magyar-celeb-palvin-barbara-ajka-radics-gigi-haja-lett-a-legszebb.htmlHollywood álomnője után kíváncsiak voltunk arra, vajon hogyan is festene a legszebb magyar hölgyekből összegyúrt szépség. Ismerjétek meg a győztest!Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.