David Beckham az évszázad férfimodellje

Forrás: AFP, www.davidbeckham.com -
évszázad David Beckham férfi Tommy Hilfiger reklám fehérneműmodell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A neves divattervező, Tommy Hilfiger szerint minden férfi arra vágyik, hogy egy nehéz nap után egy David Beckham nézzen rá vissza a tükörből.

Tommy Hilfiger szerint a sztárfocistából fehérnemű-modellé avanzsáló David Beckham az évszázad férfi fehérneműmodellje. A négygyerekes apuka legutóbb a H&M reklámjában mutatta meg magát kevés ruhában, amely ezek szerint a divattervező figyelmét is felkeltette.

Forrás: AFP, www.davidbeckham.com
Szépítő turmix gyümölccsel és zöld teávalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140311-hogyan-legyek-jo-no-szepito-turmix-gyumolccsel-es-zold-teaval.htmlKülönleges, rendkívül egészséges és finom turmixot készíthetsz magadnak, ha gyümölcsöt zöld teával vegyítesz. Próbáld ki!Hogyan legyek jó nőOrigoMegújul a mellrák kezelésehttp://www.life.hu/drlife/20140312-forradalmian-uj-modszert-dolgoztak-amellyel-javulhat-a-mellrakban-szenvedok-kezelese.htmlForradalmian új módszert dolgoztak ki, amellyel javulhat a mellrákban szenvedők kezelése.Dr. Life--Biztató jelek Schumacher állapotábanhttp://www.life.hu/news/20140312-michael-schumacher-forma1-es-pilota-allapotaban-valtozas-allt-be.htmlApró, biztató jelek mutatnak arra, hogy a síbaleset miatt kómában fekvő sportoló állapotában javulás állt be.News--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.