fashion week ruha Öltözz úgy, mint egy sztár stílus Jessica Alba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívesen viselnél hasonló ruhákat, mint a kedvenc sztárod? A Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat kedvezőbb áron.

Jessica Alba stílusát imádjuk: a színésznő nemcsak a vörös szőnyegen fest mindig tökéletesen, de akkor is mesésen néz ki, amikor egy egyszerű farmert és pólót visel. Hogy mi a titka? A remekül megválasztott kiegészítők. A színésznő nemrég viselte ezt a szettet, mi pedig azonnal beleszerettünk! Ha kíváncsi vagy Jess szépségtrükkjeire is, vidd az egered a kép fölé, és kattints a piros pöttyökre!

1.River Island, 2. Mango, 3. H&M, 4. H&M, 5. GAP, 6. Zara, 7.F&F

Öltözz úgy, mint egy sztár: Rita Orahttp://www.life.hu/trend/20130528-rita-ora-angol-enekesno-trendi-lenge-puloverben-es-feher-nadragban.htmlA Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.TrendÖltözz úgy, mint egy sztár: Heidi Klumhttp://www.life.hu/trend/20130521-heidi-klum-szupermodell-csikos-stradruhaban-romantikazott-testor-szerelmevel.htmlA Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.TrendÖltözz úgy, mint egy sztár: Pippa Middletonhttp://www.life.hu/trend/20130514-oltozz-ugy-mint-egy-sztar-pippa-middleton-divatos-mintas-nadragban.htmlA Life.hu sorozatában megmutatjuk nektek, hogyan öltözhettek úgy, mint az igazi hírességek, és hol szerezhetitek be a hasonló ruhadarabokat itthon, kedvező áron.Trend

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.